خواستم ناز کنم گفتم بدرد هم نمیخوریم اونم رفت و هیچی نگفت روز بعدش اس دادم گفت به وقتش میاد سراغم بعد چهار روز زنگیدم ج نداد بعد دوهفته به بهانه ای زنگ زدم صحبت کردیم این مدت همش سرد بود و من رفتم سمتش چون دوستش داشتم بلاکم کرد منم دوستمو واسطه کردم باهاش صحبت کنه گفت لیاقتشو ندارم و این حرفا بعد گفت بهش زنگ بزنم منم زنگیدم گفت قبلا با کی رابطه داشتم عکس و چتو و صدامو داره در صورتیکه من از خودم مطمئنم چنین چیزی وجود نداشته بعد گفت با کسیه رابطه پنهانی دارن رابطشون بسیار نزدیکه هر روز اندامشو میبینه از چتاشون شات داد منم شماره دختره رو از تو چتا برداشتم دیدم پروفایل و استوریش قبلا تو گوشیش دیدم ولی شمارشو سیو نکرده بود بش گفتم گفت خب که چه بعد گفت شمارتو دیگه نبینم به نظرتون به داداشش بگم شهر کوچیکه اگه نمیخواد بگو تفاهم نداریم این چه حرفیه میزنه من از خودم مطمئنم
من روز به روز پیشرفت میکنم و بهترین ها در انتظار من است
به نظرم اگه شهر کوچیکه الکی خودت رو سر زبونها ننداز....تو که به خودت مطمئنی اون آقا هم اینجور که معلومه اهل زندگی نیست....پس بیخیال شو....چون شهرتون کوچیکه به گوش مردم برسه هر کس قضاوت خودش رو میکنه و یک کلاغ چهل کلاغ میشه...خدایی نکرده الکی الکی آبروت میره