2777
2789
عنوان

جدا کردن جای خواب

184 بازدید | 9 پست

سلام دوستان.

دخترم سه سال و یک ماهشه.تختش رو کنار تخت خودمون با یه فاصله ی خیلی کم گذاشتم.میخوام جداش کنم کم کم روی تخت خودش بخوابه.اما موقع خواب همش میگه پیش خودت میخوام باشم و بخوابم .

حالاچون اوایل جداکردنه وقتی خوابش میبره میذارمش روی تخت تا صبح میخوابه.ولی بعضی نیمه شبا وقتی بیدار میشه جیغ و گریه که منو ببر پیش خودت.

میخواستم بدونم جدا کردنش تو این سن بهش آسیب روحی نمیزنه؟استرس و اضطراب نمیگیره که بعدها روش اثرمنفی بذاره؟

خدایا تا پاکم نکرده ای خاکم نکن.

عزيزم سنش زياد شده

الان ترساش شكل گرفته

ميدونه دزد چيه و...

اين ك ميخابه جاشو عوض ميكني خيلي بده

اعتمادش از بين ميره

كنارش بمون تو تختش تا بخابه

صبوري لازمه

من بچه هامو از يكو نيم سالگي جداكردم خيلي راحت بود

سن جدا کردن بچه ۳ تا ۴ سالگی هست.درست ترین سن رو انتخاب کردی.منتها باید اتاقش کلا جدا بشه نه تخت

باید بری تو اتاقش و باهاش بخوابی تا کم کم عادت کنه

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم سنش زياد شده الان ترساش شكل گرفته ميدونه دزد چيه و... اين ك ميخابه جاشو عوض ميكني خيلي بده ...

منم میخواستم از دوسالگی شروع کنم ولی همسر محترم انقدر توی نصب تخت تنبلی کرد که رسید به این سن.

واقعا دارم اذیت میشم.همش روی تخت من و باباشه.

برای ترسش هم تختش کنار تخت خودمونه نور لامپ هم طوریه که راحت میتونه منو ببینه.

سن جدا کردن بچه ۳ تا ۴ سالگی هست.درست ترین سن رو انتخاب کردی.منتها باید اتاقش کلا جدا بشه نه تخت با ...

خونه م فقط یک خواب بزرگ داره.نمیشه تختش رو بذارم تو پذیرایی.مجبورم تو اتاق خودمون بذارم.همینکه بره روی تختش بخوابه هم برای شروع خوبه.منتها نگرانشم.

از روز اول بچه باید جدا بخوابه،حالا خیلی بخوایم آوانس بدیم نهایت نهایتش ۶ ماه تختش بچه باید کنار تخت ...

من تا شیرخوردنش کنار خودم بود.البته با فاصله.

و قبل اینکه تختش رو نصب کنم پایین کنار تختم میخوابید البته منم باید کنارش دراز میکشیدم تا میخوابید.الان تختش چون حفاظ داره و ... نمیشه برم کنارش.اونم برای شروع خواب نمیمونه رو تخت.

من تا شیرخوردنش کنار خودم بود.البته با فاصله. و قبل اینکه تختش رو نصب کنم پایین کنار تختم میخوابید ...

بهش یکم فرصت بدید درست میشه،سخته براش چون خیلی کوچیکه  یهو بخواد شرایط خوابیدنش عوض بشه دچار ترسو نگرانی میشه

خونه م فقط یک خواب بزرگ داره.نمیشه تختش رو بذارم تو پذیرایی.مجبورم تو اتاق خودمون بذارم.همینکه بره ر ...

اگر شرایط ات اینطوره که هیچ.کاری نمی شه کرد.اوکی.موفق باشی عزیزم😊

اظهار نظراتمان بیانگر خود واقعی مان باشد نه برای جلب لایک بیشتر😊😊😊😊