2777
2789
عنوان

۵ حقیقت غیر قابل انکار زندگی!

138 بازدید | 14 پست

🔵 پنج حقیقت غیر قابل انکار زندگی:

1. به بچه تون آموزش ثروتمند شدن ندهید بلکه آموزش خوشبختی را بدهیدتاوقتیکه بزرگ میشن ارزش چیزهارا بدانند نه قیمت آنها را.

2. غذاتونو عین دارو بخورید وگرنه مجبور خواهید شد داروتونو عین غذابخورين

3. کسی که شمارو دوست داره هرگز رهاتون نمیکنه. چونکه اگر صدها دلیل برای ترک شماداشته باشه یک دلیل برای موندن پیدا میکنه

4. بین انسان و انسان بودن تفاوت بسیاراست. فقط عده کمی متوجه این تفاوتند.

5. وقتی متولد میشویددوستتان دارند ووقتی بمیرید دوستتان خواهند داشت. فاصله بین این دوتا را خودتان مدیریت کنید.

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

استشمام بوهای مختلف روی نحوه رفتارهای انسان تأثير مستقيم دارد.

✅- استشمام بوی نان: باعث می‌شود شما مهربان‌تر شويد. در واقع بوی نان انسان را نرم‌تر می‌کند!

✅- استشمام بوی نعناع: به‌خصوص برای ورزشکاران باعث ايجاد انگيزه و علاوه بر اين، باعث بهبود خُلق و خوی افراد می‌شود!

✅- استشمام دانه‌های قهوه: استرس را به حداقل ميرساند و شادمانی بیشتری را به سمت شما جذب ميکند!

✅- استشمام بوی پرتقال و ليمو: باعث افزايش انرژی و به دنبال آن شادی و نشاط میشود!

✅- استشمام بوی سیب: افزایش امیدواری را افزایش میدهد خصوصا در صبح!

✅- استشمام گل یاس: عطر یاس میتواند شما را از غمگینی برهاند و افکار ناشی از افسردگی را از ذهن دور کند!

✅- استشمام بوی کاج: عطر و بوی کاج دشمن استرس است و باعث میشود از ته دل بخندید!

✅- استشمام بوی دارچین: باعث افزایش حافظه و تمرکز میشود!

✅- استشمام بوی اسطوخودوس: رایحه اسطوخودوس برای رفع اختلالات خواب و آرام شدن ذهن و جسم مناسب است!

✅- استشمام بوی چمن تازه: برای جلوگیری از آلزایمر و محرک شادی و نشاط است!

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان صحیح آب خوردن❗️

2 لیوان بعد بیداری ؛

فعال کردن ارگانهای داخلی

1 لیوان 30 دقیقه قبل غذا ؛

هضم راحت غذا

1 لیوان قبل حمام ؛

کاهش فشار خون

1 لیوان قبل خواب جلوگیری

از سکته مغزی و حمله قلبی

من بايد دم به ديقه دارچين بو كنم انقد حواس پرتم 😓

عزیز جان تاثیرات اینا هم تا یه درصدی هست!!

عوامل زیادی توی حواس پرتی دخالت دارن!

بوی نعناع💪

هم بوش هم خوردنش😀😂

۵ تای اولی رو همیشه شوهرم بهم میگفت واقعا عالی  خدا خیرت بده

فدای شما عزیز❤

انشاالله همیشه خوشبخت باشین😍

به شوخي گفتم 😅 بله درسته جديدا يوگا كار ميكنم ميگن خيلي موثره 

جالبه🤔

اوهوم من دوست دارم بخصوص چای نعناع ولی  نمیدونستم بوش واسه قبل تمرین لازم میشه😆

😅😅😅

و بخوام جمع بندی  کنم همه اینارو معنیش میشه این جمله "اولویت زندگی تون باشید"

هم اره هم ن🤔