2777
2789
عنوان

جون هر کی دوست دارین زنگ نزنید خونه ی کنکوری ها که رتبه ات چند شده

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 33 پست

بخداا شاید باورتون نشه ولی ما زنگ نزدیم خودشون زنگ میزنن اعلام رتبه میکننن ینی از صب مردیم از خنده همه اگ پیگیر بودیم ک نم پس نمیدادن  

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
من خواهرم۳۰۷تجربی شده😂😂😂😂من خودم ب همه فامیل ز زدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تبریک میگم منم یه زمان رتبه برادرم ۱۵۶شده بود روی اسمون بودم 😂😂😂

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همکارم کنکور داده بود ..انتظار داشته پزشکی بیاره اما قبول نشده بود ...بعد اومد سر من داد زد ..سریه موضوعی ..که اشک منو دراورد..منم گفتم کنکور قبول تشدین به دیگران هیچ ارتباطی نداره...ادب هم خوب چیزیه ...هیچی نگفت ...خیلی عصبی شدم ..

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂

منم دختر خواهرشوهرم امسال سال دوم اصلا ازش نمیپرسم چون خودش به اندازه کافی استرس داره انشاالله همه کنکوری ها رتبه خوب بیارن کنکوری ماهم پزشکی بیار انشااللله

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞
میدونی چون برا ما هم اینقدر زنگ زدند که  تازه رتبه دقیق میخواستندنه اینکه بخواهند ببین قبول شد ...

نه من شعورم میرسه این کارو نکنم . من هر کی قبول میشه براش کادو میگیرم . اخه ندونسته چی میگین . 

قلم بر میدارم تا بنویسم شرح زندگی تمام زنانی که روح لطیفشان در برهوت بی عشقی تفتیده شده . تمام زنهایی که هر شب بر بالین دلبندشان نوای محزون تنهایی را سر میدهند . مینویسم برای تمام زنانی که اغوش پر حسرتشان هنوز  در انتظار نوای شادی بخش  اولین گریه ی نوزادیست . 
دخترعمه ام تیزهوشان میخونه فوق العاده درسخون و زرنگه پارسال خوب بود رتبه اش ولی پزشکی میخواست ،امروز ...

از تیز هوشان بدم میاد دختر منم تبز هوشان بود 

قلم بر میدارم تا بنویسم شرح زندگی تمام زنانی که روح لطیفشان در برهوت بی عشقی تفتیده شده . تمام زنهایی که هر شب بر بالین دلبندشان نوای محزون تنهایی را سر میدهند . مینویسم برای تمام زنانی که اغوش پر حسرتشان هنوز  در انتظار نوای شادی بخش  اولین گریه ی نوزادیست . 

من امروز به همسرم میگفتم چند سال دیگه که پسر بزرگم کنکور میده همون سال پسر کوچیکم تیزهوشان داره، فک کنم موقع نتایج من سکته رو بزنم، همسرم میگه وای از حالا استرس چند سال بعد رو داری 

فقط خدا 
وای برای کنکور من دورترین فامیل زنگ زد اما امسال دختر خالم ودختر عموم و دختر داییم کنکورین به هیچکدو ...

معمولا کسانی که خوب میدن خبرش زود میاد یا مهمونی جشنی میگیرن 

من امروز به همسرم میگفتم چند سال دیگه که پسر بزرگم کنکور میده همون سال پسر کوچیکم تیزهوشان داره، فک ...

منم احتما لا تا صبح سکته کنم . 

اره خیلی سخته، بیچاره ازبس استرس کشیده معده درد گرفته

ایکاش میدونستم  بجه ام مریض شد الان تب کرده رنگش خاکستری