2777
2789

سلام دوستان.دیروز تولدم بود.غروب که شوشو از سرکار اومد خونه دیدم دست خالیه.گفتم شاید شب بخواد برام تولد بگیره.شام پختمو منتظر موندم.شام خوردیمو ظرفارو شستمو چای آوردم براش.بعد گفت خیلی خسته ام یه چرتی بزنم.منو میدیدی کم کم داشتم کلافه میشدم😯😁بعد از خواب که پاشد نشست فیلم تماشا کردن😐طاقت نیاوردم گفتم آقای همسر امروز چه روزیه؟گفتش چه روزیه؟😕گفتم تولدمه هاااااا😔گفت مگه امروز چندمه؟گفتم چهاردهمممممم😠بعد گفت نه بابا امروز سیزدهمه.گفتم نخیر چهاردهمه برو تقویم نگاه کن.بعد گفت وای ببخشید اصلا یادم نبود.خوب تولدت مبارک.گفتم همییییییین.گفت ببخشید دیگه یادم نبود برات واگرنه یه چیز میگرفتم.من هیچی دیگه نگفتم فقط از درون حرص میخوردم که چرا یادش نمونده.بعد یه ساعت دیگه در زدن.همسرم گفت داداشمه.منم زودی رفتم اتاق لباسم رو عوض کنم.از اتاق وقتی اومدم بیرون با ۲۰ نفری روبه رو شدم.شوهری خواسته بود سورپرایزم کنه.یهو آهنگ شروع شد و تبریک تولد.همسری تو دستش یه کیک خوشجل.خلاصه جاتون خالی بود😊هم شوکه شدم هم خوشحال و از جهتی تو دلم ناراحت که چرا زود قضاوت کردمو از دست شوهر تو دلم عصبانی بودم.این اتفاق خوبی بود که برام افتاده بود و کلی خوشحال شدم.☺☺

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اصل مطلب کادوشه کو😎

مادر شدن حس خوبیه وقتی بچتون بهتون میگه مامان چه حسی دارید مامانا؟؟مادربودن یعنی چی؟؟میشه برام بگید؟میشه بگید وقتی یکیو بغل میکنید که از گوشت و خون و وجود خودتونه چه حالی بهتون دست میده؟؟ اخه میدونید من این احساس رو هیچوقت نمیتونم داشته باشم اخه بچه دار نمیشم میخوام شمایی که دارید برام بگید چجوریه تا بلکه بتونم حسش کنم...خوشبحال شما که مادر هستید خوشبحال همه ی مامانا...