2777
2789
عنوان

محاسبه هفته بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم یه سوال مثلا ۱۲ هفته و ۰ روز  فرداش میشه ۱۲ هفته و ۱ روز یا دو روز من گیج گیجم

۱۲ هفته و ۰ روز دیگه چیه!؟😁روز آخر هفته ۱۲ که تموم بشه فرداش میشه روز اول از هفته سیزده.یعنی ۱۲ هفته و ۱ روز.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
ن من رفتم سونو ان تی  نوشته سن بارداری ۱۲ هفته و ۰ روز

خب چون ۱۲ هفته کامل بوده اون قسمتی که باید یه عدد تایپ میکرده چون هفتت کامل بوده ۰ گذاشتن.یعنی دوازده هفته کامل.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
خدا عه دهنت بشنوه....اگه بخوام سزارین کنم تو چه هفته ای؟ ینی باید تا کی صبر کنم؟ اصن این زمان لامصب ...

اگه زایمان اولته تا هفته ۴۰ صبرمیکنن.ولی اگه قبلا سزارین شدی ۳۸ هفته بستری میکنن.آره هفته های آخر اصلا نمیگذره لعنتی🤕من دیوانه میشدم.شکمم وحشتناک بزرگ بود خودم لاغر بودم راه رفتن و پله هارو بالاپایین کردن واسم سخت بود‌.

اگه زایمان اولته تا هفته ۴۰ صبرمیکنن.ولی اگه قبلا سزارین شدی ۳۸ هفته بستری میکنن.آره هفته های آخر اص ...

اخه مشکوک به زایمان زودرسم با قرصو امپول تا الان موندم...منم خودم لاغرم شکمم بزرگ شده دادم خفه مبشم

اخه مشکوک به زایمان زودرسم با قرصو امپول تا الان موندم...منم خودم لاغرم شکمم بزرگ شده دادم خفه مبشم

احتمالا ۳۸ هفته بستری میشی.اوووف خیلی سخته🤕مخصوصا خوابیدن.نفس من بالا نمیومد.وقتی میخواستم این پهلو به اون پهلو بشم چشمام سیاهی میرفت.بچم درشت بود خیلی اذیت میشدم.

احتمالا ۳۸ هفته بستری میشی.اوووف خیلی سخته🤕مخصوصا خوابیدن.نفس من بالا نمیومد.وقتی میخواستم این پهلو ...

خب مثلا من دکترم برام سز بنویسه اگه قبل از نوبتم دردم بگیره یا کیسه آبم پاره شه باز همون دکتر عملم میکنه یا باید طبیعی بیارم؟ اخه میخوام سز اختیاری انجام بدم

خب مثلا من دکترم برام سز بنویسه اگه قبل از نوبتم دردم بگیره یا کیسه آبم پاره شه باز همون دکتر عملم م ...

باید بادکترت هماهنگ باشی.بهش بگو که اگه قبل موعد اتفاقی افتاد میام پیش خودت واسه سزارین.دکتر من گفت بیاپیشم گفتم میخوام طبیعی بیارم.رفتم بیمارستان هزارتا بلا سرم آوردن آخرشم عملم کردن.اگه از همون اول میرفتم پیش خودش انقدم انگولک نمیشدم.