2777
2789
تخصصیه.منم خودم دوتا بیرون زدگی دارم.هر دکتری یه جور تفسیر میکرد.تا بلاخره یکی قشنگ برام توضییح دادم ...

یکی نشون دادم ولی خیلی ساده از کنارش رد شد گفت گودی کمره 😐😐 ولی من خیلی درد دارم تو پاهام 

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تخصصیه.منم خودم دوتا بیرون زدگی دارم.هر دکتری یه جور تفسیر میکرد.تا بلاخره یکی قشنگ برام توضییح دادم ...

عکستو بزار عزیزم

یخانمی هستن فیزیوتراپن ایشون تفسیر میکنن

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤
یکی نشون دادم ولی خیلی ساده از کنارش رد شد گفت گودی کمره 😐😐 ولی من خیلی درد دارم تو پاهام 

اره عزیرم منم چندین ساله دارم این دردو میکشم.دارم کارهای عمل لیزرو انجام میدم تا آخر ماه لیزر کنم کمرمو

آمین شود هرآنچه میپنداری🙂

منم دردپازیاددارم گفت سه تادیسک های پایین کمر م بیرون زده مخصوصااخری ک نخاع

بچه هام تنها دلخوشی زندگیمن😍😍

سلام عزیزم.

تو گزارش نوشته دیسک بین l5 و S1 یه بیرون زدگی داره و روی ریشه عصبیتون فشار آورده درد پاتون هم به همین علته.

قوس کمرتون هم یه مقدار بیشتر از حد طبیعیه.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
سلام عزیزم. تو گزارش نوشته دیسک بین l5 و S1 یه بیرون زدگی داره و روی ریشه عصبیتون فشار آورده درد پا ...

عزیزم ببخش

تو گزارش ام آر آی منم اگر دیسکم به ریشه عصبیم فشار میاورد اونجا مینوشت ؟

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤
عزیزم ببخش تو گزارش ام آر آی منم اگر دیسکم به ریشه عصبیم فشار میاورد اونجا مینوشت ؟

عزیزم گزارش های ام آر آی متفاوتن.تو بعضی ها نمینویسن

ولی علائم شما به فشار روی ریشه عصبی نمیخوره.

باز باید معاینه شید.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده