2777
2789
عنوان

دارم خفه میشم از بغض

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی احمق تر از شوهر شما ندیدم...آخه کدوم منگلی عکس فروشش رو به همه اعلام میکنه!!مگه شماها به چشم زخم ...

سادس چون

اون نداره میگه خرافاتع 

دایی من میگه بهش مفت میخوره اونم بهش بر میخوره 

اخه باید حمایت کنن هر دو طرف مثلا برای خرید ماشین نه همیشه که

نمیدونم من جهیزیه هم از خونوادم نگرفتم خودمون خریدیم

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2
نه اتفاقا کار شوهرش بچه گانس چون تجربه ثابت کرده بدونن داری جیبت رو خالی میکنن

من این تجربه رو ندارم نمیدونم

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2
واااا تو شما رسم نیس خونواده ها حمایت کنن تازه عروس دامادا رو؟؟

بله حمایت میکنن ولی با عروس خانم ربط نداره که همش بگه چکار کنه شما نامزدتو حساس کردی خانم برادر من خیلی گله ولی اگه روزی تو این روابط دخالت کنه خفش میکنم خخخخ من یه خواهر شوهرم 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
سادس چون اون نداره میگه خرافاتع  دایی من میگه بهش مفت میخوره اونم بهش بر میخوره

اگه خرافاته چرا تو قرآن اومده...خود پیغمبر گفته نصف آدمای فوت شده بخاطر چشم زخم میمیرن...اصلا داییت بگه چرا با هرحرف مردم افسار زندگیتون از دستتون در میره...

خوب در حد بخور نمیر نه در حد...

عزیزم بخور نمیر و انگشتر البته!!!!!

شما چه عجله اي داشتي گلم مي ذاشتي سنش كه بالاتر رفت و صاحب خونه و ماشين بود ازدواج كني نه الان!!

استوری فاکتور فرووووش

بهش بگو باشه چشم زدن بیخیالم

کمک کردن خانوادتت هم پیشکشمون

ولی استوری کردن فاکتور بیشخصیتی و بی کلاسیه

اصلا بگو شاید یک بیکار یا ندار ببینه دلش بشکنه ک داری پز میدی

😐

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
خوب در حد بخور نمیر نه در حد...

بگو تنها ک نیستی شریکی شاید شاید شاید بابام نمیخواد کسی بفهمه

بگومردی سنگین باش کی درامدشواستوری میکنه

همین ک ماشین بخری خونه اینا میفهمن زحمت میکشی

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.