2777
2789
عنوان

بیایین به هم انرژی بدیم واسه خونه تمیز کردن ترجیحا تنبلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 34 پست

چون خونتون بزرگه اگه پنجره زیاد داشته باشه که نور بیاد خیلی انرژی می گیری

گلدون هم زیاد بذار تو خونه هم فضای خونه ی بزرگ رو قشنگ می کنه هم بهت انرژی میده

‏"ما میتونیم با هم مخالفت کنیم و همزمان همدیگه رو دوست داشته باشیم، مگر این که مخالفت تو با من، ریشه در سرکوبی که من تجربه میکنم داشته باشه و منکر انسانیت و حق بقای من باشه"‏_جیمز بالدوین
ببین احتمالا چون قیمتش مناسبه یا حتی مجانیه همسرت مونده اینجا اوکی! پس اول بده یه رنگ تمیز واستون بز ...

خونه کامل سنگه نمیشه رنگ زد اتاقها هم همش درش بازه چون قابل استفاده هست

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت من تو یه خونه قدیمی و کوچیکم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
سه تا وچهارمی تو راهه بچه هام از اول خونه میریزن تا اخر خونه فقط جارو برقی حال بیست دقیقه طول میکشه ...

یه سر هم به این تاپیک بزن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2675056/شروعی-جدید-برای-ملکه-ها?page=1

‏"ما میتونیم با هم مخالفت کنیم و همزمان همدیگه رو دوست داشته باشیم، مگر این که مخالفت تو با من، ریشه در سرکوبی که من تجربه میکنم داشته باشه و منکر انسانیت و حق بقای من باشه"‏_جیمز بالدوین
چون خونتون بزرگه اگه پنجره زیاد داشته باشه که نور بیاد خیلی انرژی می گیری گلدون هم زیاد بذار تو خون ...

وای سه تا گلدون تویه پاسیو بود از بس بی آب میشن دارن ازبین میرن از گل متنفرم

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
سه تا وچهارمی تو راهه بچه هام از اول خونه میریزن تا اخر خونه فقط جارو برقی حال بیست دقیقه طول میکشه ...

به بچه ها مسوولیت بده ! باید کمکت کنن عزیزم ، اگه بتونی چون بارداری پول بدی یکی هفته ای دوبار بیاد جارو برقی بکشه  عالیه یکم پول بیشتر بده واست گاز و اتاقارم تمیز کنه اگه نه که باید از شوهر کمک بگیری ...

خونه من شصت متره تمیز نمیکنم بعد بیام به شما برای خونه 200متری انگیزه بدم😂

وای چرا شصت متری کاری نداره که 

ماشالله

عی خدا 

من ارزوم خونه بزرگ و  بچه های زیاده

بچه تو خونه کوچیک میترکه

ن میتونه جنب و جوش کنه

ن بازی

تا دو دور میزنه تموم میشه

خداروشکر کن

تنبلیتم بخاطر بارداریه گلم

باید رعایت کنی

کاش میشد بیام کمک ات

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

من بهت پیشنهاد می کنم دکوراسیونت رو عوض کن سرحال میشی

اونهمه فرش لازم نیست واقعا

جمع کن دور تا دور رو خالی کن

دیگه کناره واقعا اضافه است

خونتو خلوت تر کن 

یکم گلدونای شیک بگیر بچین

قوطی رنگ بگیر یه دیوارت رو یه رنگ جدید بزن بعد روش قاب عکس خانوادگیتون رو بزن چندتا

یه کاری کن خونه اونچیزی باسه که می خوای

عکسهای مختلف سرچ کن ببین چیدمان ها رو

ظاهر خونت به دلت بشینه دیگه انگیزه داری واسه تمیز نگه داستنش

خونه کثیف افسردگی تنبلی میاره منم بعضی وقتها خونه ام خیلی کثیف میشد اصلا حوصله هیچ کاری برام نمیموند ...

چیکار کردی شیش ماه؟؟؟؟

من نهایت دوروز تمیزم بعد دوباره کثیف میشه ومن بیحال

ماشالله عی خدا  من ارزوم خونه بزرگ و  بچه های زیاده بچه تو خونه کوچیک میترکه ن میتونه ...

چقد مهربونی عزیزم ممنونم از لطفت

خونه بزرگ که عالیه، وااااای خونه کوچیک دلگیره نگووووو، پاشو خونتو برق بنداز کیف کن، یه گوشه خونتو گل ...

از گلدون متنفرم اینقد از تنبلی آب نمیدم که میخشکه