صبح ها زود از خواب بلند میشم صبحانه آماده میکنم . خودشون از این مورد خیلی تعریف میکنن . میگن همکارام وقتی تو اداره صبحانه میخورن و به من تعارف میکنن من میگم تو خونه با خانمم صرف شده...بعدش اونها میگن خوش بحالت خانومت صبحونه آماده میکنه و زود بلند میشه و ...خانمهاشون تا دیر وقت میخوابن .این خیلی بده . دوم اینکه من همیشه همسرم رو تو خونه یا تو جمع مفرد صدا نمیکنم . چون احترام بهش میذارم و حواسم به این مورد هستش خیلی خوشش میاد و تو جمع خیلی هوامو داره .جاری ها گاهی اوقات کنایه میزنن...یه چیزی که بنظرم خیلی بده اینه که زن و شوهر تو جمع همیدیگه رو توبیخ میکنن یا به هم می توپن ...مخصوصا اگه از طرف خانم باشه که خیلی هم بدتره . سعی کردم تذکر یا گلایه ای اگه هست تو خلوت خصوصی خودمون باشه . اگه خانوم رفتارها و اخلاقشو کنترل کنه اونوقت تو مسائل زناشویی هم میبینه که همسرش چقدر بهش توجه میکنه . من خیلی اهل آرایش و تیپ خفن و ایننا نیستم . مرتب و تمیز هستم اما اینو میدونم زنی که قلب همسرش رو بشکنه هفتاد قلم آرایش کنه و زیباترین زن دنیا هم بباشه بازم مرد راحت از کنارش رد میشه و بهش کاری نداره . خوشبخت باشید