2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد خانواده رو پیشش نگو.غر زدن ممنوع.گیر دادن الکی ممنوع.ضعیف بودن ممنوع.مرد جماعت رو فقط باید رگ خوابش رو پیدا کرد

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

صبح ها زود از خواب بلند میشم صبحانه آماده میکنم . خودشون از این مورد خیلی تعریف میکنن . میگن همکارام وقتی تو اداره صبحانه میخورن و به من تعارف میکنن من میگم تو خونه با خانمم صرف شده...بعدش اونها میگن خوش بحالت خانومت صبحونه آماده میکنه و زود بلند میشه و ...خانمهاشون تا دیر وقت میخوابن .این خیلی بده . دوم اینکه من همیشه همسرم رو تو خونه یا تو جمع مفرد صدا نمیکنم . چون احترام بهش میذارم و حواسم به این مورد هستش خیلی خوشش میاد و تو جمع خیلی هوامو داره .جاری ها گاهی اوقات کنایه میزنن...یه چیزی که بنظرم خیلی بده اینه که زن و شوهر تو جمع همیدیگه رو توبیخ میکنن یا به هم می توپن ...مخصوصا اگه از طرف خانم باشه که خیلی هم بدتره . سعی کردم تذکر یا گلایه ای اگه هست تو خلوت خصوصی خودمون باشه . اگه خانوم رفتارها و اخلاقشو کنترل کنه اونوقت تو مسائل زناشویی هم میبینه که همسرش چقدر بهش توجه میکنه . من خیلی اهل آرایش و تیپ خفن و ایننا نیستم . مرتب و تمیز هستم اما اینو میدونم زنی که قلب همسرش رو بشکنه هفتاد قلم آرایش کنه و زیباترین زن دنیا هم بباشه بازم مرد راحت از کنارش رد میشه و بهش کاری نداره . خوشبخت باشید

بد خانواده رو پیشش نگو.غر زدن ممنوع.گیر دادن الکی ممنوع.ضعیف بودن ممنوع.مرد جماعت رو فقط باید رگ خوا ...

مردها تقریبا مثل همن . شناختشون سخت نیست اصلا . فقط احترام و محبت و گذشت . بعدش اگه یه ذره هم ناز و دلبری بلد باشی حل حله