2777
2789
عنوان

زندگی خارج از کشور

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قراره فردا صحبت کنیم  مهاجری دیگه هزینه هات همه با دولته

ببخشید میشه یکم توضیح بدی من چیزی نمیدونم

کدوم هزینه ها

اصن چرا هزینه هارومیده دولت؟

بعدش میری اونحا چی میشه؟

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.       
تنها میشه؟ با دوتا دخترام؟ 😒 قراره شوهرم و راضی کنم و بریم صحبت کنیم که منو و دخترام اول بریم  ...

من و دخترم هم میخواهیم بریم

البته من نگران همسرم نیستم

بالاخره بر ای اینده بچه هومون باید سختی و تحمل کنیم

من و دخترم هم میخواهیم بریم البته من نگران همسرم نیستم بالاخره بر ای اینده بچه هومون باید سختی و ت ...

میتونی تنها باشی؟ 

دولت واقعا حواسش هس؟ 

کدوم کشور بسلامتی.. 

رو حساب حمایت دولت که نمیشه دو تا بچه رو ببری کشور غریب! کمک دولت در حد بخور و نمیره یه مدت هم طول میکشه تا کارای اداری‌تون انجام بشه

اگر کیس قوی داری اگر زبانت عالیه اگر پول داری اگر کانادا فامیلی داری که کمکت کنند راهنماییت کنند و پیششون بمونی و بچه ها رو نگهدارن تا مهد پیدا کنی اگر خودت سابقه کار کردن با بچه داری اونوقت شرایط رفتنت اوکی هست هر چند که پناهندگی واقعا ریسکه 

قیافه من وقتی میام نی نی سایت😯😦🥴😲🤔😨😟🤣🧐 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️