2777
2789

فوندال یعنی بالای رحمته 

خلفی یعنی اول جفته بعد نی نی بعد شکمت 

قدامی یعنی اول نی نی بعد جفت بعد شکم 

دیگه مال شما رو‌نمی دونم

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
فوندال یعنی بالای رحمته  خلفی یعنی اول جفته بعد نی نی بعد شکمت  قدامی یعنی اول نی نی بعد ...

خودمم همینو گیج شدم براهرکی تو فتمیل میزنه قدامی یا خلفی برامن فقط اینجوریه😑 از دکترم پرسیدم چیزی نگف!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جفت خلفی جفتی است که به دیواره‌ِی پشت رحم متصل است  

جفت قدامی روی دیوارۀ جلویی رحم و جفت جانبی در سمت چپ یا راست رحم قرار گرفته است

جفت فوندال یعنی جفت در بالاترین نقطۀ رحم قرار گرفته است.

💖💖خدایا دستم را رها نکن و فرزندم را حفظ کن💖💖
ازه اینو تو نت خوندم فقط اینکه برا من زده با گسترش قدامی و خلفی نمیفهمم کدومشه

شاید منظورش اینه وضعیت جفتت نمونه تغییر کنه.

البته هر سه نوع جفت طبیعی ان. 

برای مادر و جنین خطری ندارن

💖💖خدایا دستم را رها نکن و فرزندم را حفظ کن💖💖

فک کنم منظورش اینه که جفت دقیقا بالای رحمته ، نمی تونه بفهمه به سمته خلفی مایل یا قدامی ، در کی همین که فونداله عالیه

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1