2777
2789
عنوان

جانباز عراقی

351 بازدید | 14 پست

یه مریض دارم عراقیه. یه پاشو تو جنگ ایران از دست داده. الان اومده بدحال. کلیه اش از کار افتاده مغز و قلبشم مشکل داره. 

رفتم بالا سرش 

یکی از پاهاش از زیر زانو قطعه

دلم لرزید 

چنتا ازجوونای ما رو کشته یعنی

به خودم تلنگر زدم هی تو پزشکی نباید متعصب باشی

اون آدمه و تو پزشک

قاتل. معتاد . جانی تو حق قضاوت نداری

چقدر کلنجار رفتن سخته

چنتا مادرو به عذا نشونده یعنی؟

چنتا دختر بی شوهر شدن

چقدر پزشک بودن سخته

چقدر قضاوت نکردن سخته

چقدر ....

عه دلت میاد؟؟؟عراق کشور دوست و همسایه ست

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی جانباز حزب بعث عراقه؟از اون زمان مونده؟چرا تو ایرانه؟

تا الان از پشت در سایت تاپیکارو میخوندم،امشب اومدم داخل ببینم چه خبره  فعالیتم کم خواهد بود،چراکه مادرشوهر ندارم و خواهر شوهرم کودک سه ساله ای بیش نیست  (خواهرشوهر=>تجدید فراش پدرشوهر)

بابای دوست من عراقی بود، نیروی اطلاعاتی ایران بوده به دستور مستقیم صدام اعدام میشه، چهل تیکه اش میکنن، زمان جنگ از عراق فرار میکنه میاد ایران، در زمان جنگ سرباز مجبوره از فرمانده دستور بگیره و الا اعدام میشه

ولی من بودم این فکر رو نمیکردم. چون جنگ هر چه بوده تموم شده

ما نمیتونیم خودمون قاضی بشیم...

سرباز و ارتشی باید برای جنگ بره. درسته اونها تجاوز کردند ولی مجبور بوده اند.

شما باید وظیفه ات رو انجام بدی.

البته فکر و خیال ذهنی حق توست و میتونی به این چیزها فکر کمی ولی بیهوده است...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بابای دوست من عراقی بود، نیروی اطلاعاتی ایران بوده به دستور مستقیم صدام اعدام میشه، چهل تیکه اش میکن ...

اگر فرار کرده پس چطور به دست بعثی ها افتاده؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اگر فرار کرده پس چطور به دست بعثی ها افتاده؟!

فرار میکنه سال ۶۰ میاد ایران، نیروی اطلاعاتی ایران میشه، سال ۷۰ منافقین از ایران میدزدنش تحویل عراق میدنش اونجاهم اعدام میشه

فرار میکنه سال ۶۰ میاد ایران، نیروی اطلاعاتی ایران میشه، سال ۷۰ منافقین از ایران میدزدنش تحویل عراق ...

لعنت بر منافقین...