شوهر من از خانوادش دوره اما من تو شهر خودم زندگی میکنم یه مقداری بی مسئولیت هستش کارای ک به اون داخل خونه مربوطه رو دیر انجام میده یا انقد نمیده ک من انجام بدم بعد هر دوماه اینا میره شهر خودشون در صورتی ک ما به اون پولی ک میبره نیاز داریم بهشم میگم میگه واجبه کارم
خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍 مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
شوهر منم تو خونه زیاد همکاری نداره بچه مریض میشه خودمدکتر میبرم یا زمان حاملگی اصلا باهام دکتر نمی امد...اما من ناراحت نیستم چون اگه کار نکنه و پول نیاره زندگیمون سخت میشه
ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سعی کن زیاد گیر ندی تنبلیم یکم دیگه😄اما اگه بتونی بهش بفهمونی اینو که من پشتتم پیشتم دوستت دارم و عاشقتم و از نظر روانی و جنسی ارضاش کنی و بهش اعتماد به نفس و عزت نفس بدی جونشم برات میده
چونان چوبی در آستینم کرد روزگار؛که معنی سکوت تلخ مترسک را فهمیدم...
مرد بی مسعولیت مرد نیست از زن کمتره باید بره شوهر کنه یا بمیره
چ میدونم هرچی میگم میگه باشه بازم بعدا واسه شما ام این کارو میکنم وعده الکی میده
خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍 مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
شوهر منم تو خونه زیاد همکاری نداره بچه مریض میشه خودمدکتر میبرم یا زمان حاملگی اصلا باهام دکتر نمی ...
اره خوب اینم همینه اما اینکه از ما میزنه واسع رفتن به شهرشون اذیتم میکنه
سعی کن زیاد گیر ندی تنبلیم یکم دیگه😄اما اگه بتونی بهش بفهمونی اینو که من پشتتم پیشتم دوستت دارم و ع ...
میگم بهش خودشم میدنه ولی توجه نداره انگار میدونه ما همیشه هستیم ما اولویت اخرشیم
بزار چند تا مثال بزنم مثلا وقتی میاد خونه برو عاشقانه استقبالش و مثلا پیرهنشو در بیار مثلا یه وقتا ...
خواهری من واسع شوهرم همه کار میکنم اصلا میاد خونه میره رو مبل میگه میای جورابمو دربیاری خستم اب میاری چای بیار غذا بیار بعدش ک اینا تموم شد میره سر گوشیش با ما هم زباد حرف نمیزنه کلا تنبل خیلی