میگن بخت یکی از دخترای فامیلمونو بسته بودن دعا رو لباسش نوشتن لباسو انداختن تو دهن سگ و.. نمیتونست ازدواج کنه تا رف پیش این دعا نویسا و.. حالا ازدواج کرده
میفهمم.. کاملا درسته کاش گاورسی کار میکرد بهت میگفتم بری پیشش یا زنگ بزنی و..
بخدا ب هر دري زدم بسته شد ديگ خسته شدم با ي بچه تو شكم موندم چيكاركنم
. ضربان قلبم دخترم ماهورا😍💋🤱 من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوسد تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین؛ مودب نبوده ام و شورش رادرآوردم ام ! زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها و موهایش رنگ گذاشته !! دخترِ بدِ کمر باریک ..دختر بدِ زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم نمیشود😍
اصلا به این چیزا فکر نکن و تمرکزت رو روشون نزار چون طبق قانون جذب فکر کردن به این چیزا و این که ممکنه فلان اتفاق برام بیافته باعث میشه باهاش رو به رو شی و طبق قانون کارما اگر کسی برای کسی بد بخواد یا بخواد چاهی برای کسی بکنه خودش زودتر از بقیه ته چاهه
اعتقاد داشته باشی بهت اثر میکنن نداشته باشی هییییچ تاثیری روت نداره
فقط توسل به خدا و اهل بیت
اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید .یاعلی🤚🌺
اصلا به این چیزا فکر نکن و تمرکزت رو روشون نزار چون طبق قانون جذب فکر کردن به این چیزا و این که ممکن ...
خب طبق قانون جذب میشه برام توضیح بدی لطفا
اون اقای پیر که قران باز کرد و گفت من کی ازدواج میکنم و خوشبخت میشم و مشخصات شوهرمو داد و گفت ۳۴ سالم که بشه زندگیم خیلی بهتر میشه و منم اینقدر دلم روشنه
بله انجام میده لا کمترین قیمت .شمارشو دارم اگه میحوای بیا خصوصی
منم میخوام
💞فان مع العسر یسری💞صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم