2777
2789
عنوان

بچه هااااا....چیکار کنم...😭😭😭+عکس

524 بازدید | 40 پست

بچه ها من قبل عید سرویس اشپزخونه خریدم..صورتی پاستیلی...

خیلی دلمو زده...

دلم میخواد سفید باشه.

اخه کلا سیستم خونم و رنگ غالبش سفید طوسی شده...

به نظرتون ببرم جایی که خریدم بگم عوض کنم قبول میکنه؟؟؟اخه هنوز داخل کارتن..باز نشده ..

😊😊

قشنگه که

صورتی به طوسی مباد

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکسشو بده ببینم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

خیلی نازه

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

سلام خانما روزتون بخیر

کسی قران وچله دعاهای و زیارتها ونمازقضای میت نمیخواین؟؟؟😢😢

یس

رحمن

زیارت عاشورا

روش حقشناس 

حشر

حدیث کیا

زیارت جامعه 

انعام

و....

من هرچی و هرکاری بگین انجام میدم هزینشم هرچی پیشنهاد بدین قبول میکنم

تروخدامهربون باشین و چیزی نگین برنجم 

به  اندازه تموم عمرم رنج کشیدم😥

اشپزخونتو صورتی طوسی کن