سلام دوستای عزیزم.من ی دختر 20 ماهه دارم و تمام کارای مربوط ب پسر دار شدن انجام دادم و روز تخمک از طریق سونو پیدا کردم و اقدام کردم و الان 9 هفتمه حقیقتا استرس افتاده ب جونم و میترسم پسر نشه.شماها ک روز تخمک اقدام کردین نی نی جانتون پسر شده؟لطفا ج بدین
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
چه خوب شوهر من کشته منو هنوز اقدام نکردیم یه بند فیلمای ناز دادن دختر بچه ها رو تو اینستا نگا میکنه ...
هر چی باشه بعدا عاشقش میشه
شوهر من علاقه چندانی به دخترم نشون نمیده قبل تعیین جنسیت که برم هی راه میرفت قربون صدقه بچه میرفت هی پسرم پسرم میکرد الان که فهمیده دختر اصلا سمتم نمیاد ولی میدونم دنیا بیاد میمیره براش
هر چی باشه بعدا عاشقش میشه شوهر من علاقه چندانی به دخترم نشون نمیده قبل تعیین جنسیت که برم هی راه م ...
میگم شوهر من هنوز هیچ اقدامی نکرده داره اسم انتخاب میکنه واسه دختر فرضیش اصن میگم دخترم باشه شاید اینقد شیرین زبونو و اهل رقص نباشه بچه بعد میخوره تو ذوقت
یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
چرا گناه اتفاقا بهترین لطف در حقش کردم و بعد چن سال نیفهمه ک چ کار خوبی براش کردم
امیدوارم واقعااا حوصله و درک و داشته باشی و در حقش کم نزاری زود عصبانی نشی و بهش محبت کنی . امیدوارم خوش قدم باشه واسش ولی اگه دختر شه خیلی بده موقعیت ازدواج برای دوتا دختر با اختلاف ستیه کم خیلی بده . من دیدم وسایی که کوچبکه خاستگار داره و بزرگه مجرد مونده کاش بیشتر صبر میکردی