2777
2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بعضی ها چ راحت حامله میشن  چرا من نمیشم

اینجوری نگو .. خدا بهش ببخشه.. تو هم از خدا بخواه.. ایشالله خدا هم به شما و هم به همه اونایی که بچه ندارن یه بچه سالم و خوش قدم بده

من اگر خوبم اگر بد تو برو خودرا باش..هر کسی آن دِرووَد عاقبت کار که کِششششت ..
دومی یا اولی؟ من که میگم خدایا همین یکی بسمه فکر کردن به دومی دیوانم میکنه.

اولی گلم 

دو سال اقدامم 

دارو هم میخوردم زودتر نتیجه بگیرم 

جمعه موعدم هست 

دعا کن برام 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 

اسی جان خودت پسر دوست داری یا شوهرت؟

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
اینجوری نگو .. خدا بهش ببخشه.. تو هم از خدا بخواه.. ایشالله خدا هم به شما و هم به همه اونایی که بچه ...

منظور بدی نداشتم 

خدا ب هرکی داده براش نگه داره 

اما تعجب میکنم چ راحت بعضی ها تا تصمیم می. گیرن باردار میشن 

برای من باردار شدن ی آرزوی محال هست دیگه 

بازم میگم فقط تعجب می کنم 

منظور بدی نداشتم  خدا ب هرکی داده براش نگه داره  اما تعجب میکنم چ راحت بعضی ها تا تصمیم ...

عزیزم منم نگفتم منظوری داشتی..

هیچی برای خدا غیر ممکن نیس.. کافیه بخواد .. ایشالله خیلی زود برا شمام یه نی نی ناز بده

من اگر خوبم اگر بد تو برو خودرا باش..هر کسی آن دِرووَد عاقبت کار که کِششششت ..
از ته دلم برات دعا میکنم ب زودی بازدار شی

ممنون عزیزم 

این دیگه عادت بشه ک ب جرم نازایی نباید هر حرفی رو بزنم 

خدا اینجوری ما زنایی ک باردار نمی شیم رو زده 

ببخشید اصلا اونجوری گفتم 

همه حرف های من و امثال من رو حسادت و بد برداشت می کنن 

شاید هم حق دارن 

نمی دونم چی بگم 

معذرت میخوام 

چه خوب شوهر من کشته منو هنوز اقدام نکردیم یه بند فیلمای ناز دادن دختر بچه ها رو تو اینستا نگا میکنه ...

هر چی باشه بعدا عاشقش میشه

شوهر من علاقه چندانی به دخترم نشون نمیده قبل تعیین جنسیت که برم هی راه میرفت قربون صدقه بچه میرفت هی پسرم پسرم میکرد الان که فهمیده دختر اصلا سمتم نمیاد ولی میدونم دنیا بیاد میمیره براش 

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 
هر چی باشه بعدا عاشقش میشه شوهر من علاقه چندانی به دخترم نشون نمیده قبل تعیین جنسیت که برم هی راه م ...

میگم شوهر من هنوز هیچ اقدامی نکرده داره اسم انتخاب میکنه واسه دختر فرضیش اصن میگم دخترم باشه شاید اینقد شیرین زبونو و اهل رقص نباشه بچه بعد میخوره تو ذوقت

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
ممنون عزیزم  این دیگه عادت بشه ک ب جرم نازایی نباید هر حرفی رو بزنم  خدا اینجوری ما زنای ...

نه قربونت برم من اصلا اینطور برداشت نکردم و کاملا حال دلتو درک کردن ب امید اینکه خبر بارداریتو بدی عزیزم

چرا گناه اتفاقا بهترین لطف در حقش کردم و بعد چن سال نیفهمه ک چ کار خوبی براش کردم

امیدوارم واقعااا حوصله و درک و داشته باشی و در حقش کم نزاری زود عصبانی نشی و بهش محبت کنی . امیدوارم خوش قدم باشه واسش ولی اگه دختر شه خیلی بده موقعیت ازدواج برای دوتا دختر با اختلاف ستیه کم خیلی بده . من دیدم وسایی که کوچبکه خاستگار داره و بزرگه مجرد مونده کاش بیشتر صبر میکردی

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم