2777
2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 45 پست
میگم شوهر من هنوز هیچ اقدامی نکرده داره اسم انتخاب میکنه واسه دختر فرضیش اصن میگم دخترم باشه شاید ای ...

حالا که انقدر دوست داره ان شاالله خدا یه قرتیشو بهتون بده 

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 
حالا که انقدر دوست داره ان شاالله خدا یه قرتیشو بهتون بده 

امیدوارم من برام هیچ فرقی نداره فقط دلم میخواد زودتر فکراشو بکنه و یه اقدامی بکنه میترسم این همه رویا بر باد بره کلا

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂 به زور اقدام کن 😂😂

نمیشه که خودش سفت و سخت حواسش هست، بعدم میخوام خودش دلش بخواد که همکاری کنه

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
هر چی باشه بعدا عاشقش میشه شوهر من علاقه چندانی به دخترم نشون نمیده قبل تعیین جنسیت که برم هی راه م ...

بزار دنیا بیاد کمی بزرگ شه شوهرمن وقتی سونو گفت دختره تاچند روز چشاش کاسه خون بود الان عشقش همین دختره بهش میگم کاش پسر میشد میگه نه کاش اینو داشتم اما یه قل پسر هم داشت انقدر عاشقشه

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
نه عزیزم با جوش شیرین شستم از قبل گرمی جات و موز و خدما میخوردیم ازمایش اسپرم شوهرمم خوب بود 

جوش شیرین چطور استفاده کردی باعث سوزش نمیشه

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
جوش شیرین چطور استفاده کردی باعث سوزش نمیشه

عزیزم جوش شیرین میگن باید خیلی کم استفاده کنی.البته من استفاده نکردم.باید یه سر قاشق چای خوری  کم بریزی داخل یه لیوان بزرگ .اب جوشیده سرد شده باشه

چه غذاهای استفاده میکردی هم خودتون هم شوهرتون

موز زیاد بخور .من روزی دوتا میخوردم .البته من هنوز جنسیت نمیدونم.فلفل سیاهم روزی 3تا دونه نکوبیده بخور.شوهرتم بخوره خوبه.اسید فولیکم خوبه هم خودت هم شوهرت.خرما هم بخور .عسل و اب هویج تو دوران پریودی

نمیشه که خودش سفت و سخت حواسش هست، بعدم میخوام خودش دلش بخواد که همکاری کنه

میدونم شوخی کردم 

اره مرد اگه راضی نباشه بعدا هی تو بارداری میگه من که نمیخواستم 

بزار دنیا بیاد کمی بزرگ شه شوهرمن وقتی سونو گفت دختره تاچند روز چشاش کاسه خون بود الان عشقش همین دخت ...

اره میدونم دنیا بیاد عاشقش میشه اما ادم دلش میخواد الانم یکم قربون صدقش بره مثل من ذوقشو داشته باشه من صبح با خیالش بیدار میشم شب با خیالش میخوابم 

میدونم شوخی کردم  اره مرد اگه راضی نباشه بعدا هی تو بارداری میگه من که نمیخواستم

دعا کنید برامون

چرا گناه اتفاقا بهترین لطف در حقش کردم و بعد چن سال نیفهمه ک چ کار خوبی براش کردم

سلام عزیزم معلوم شد جنسیت نی نیت؟منم میخوام اقدام کنم ولی نمیدونم باید چیکا کنم ی دختر 4 ساله دارم