2777
2789
عنوان

گوشی خوب از نظر شما

263 بازدید | 54 پست

سلام 

بچه ها گوشی در حد سه و نیم میلیون معرفی کنید 

گوشیه فعلیم a5 سامسونک ۲۰۱۶ هستش

یه قانونی هست که میگه : هـمـیشـه ی جـوری زنـدگـی کـن کـه اگـه رفـتـی جــلـوی آیـنـه ، روت بـشـه بـه چـشـمـای خـودت نـگـاه کنی…

غلط نگیرید 😁 سامسونگ 

یه قانونی هست که میگه : هـمـیشـه ی جـوری زنـدگـی کـن کـه اگـه رفـتـی جــلـوی آیـنـه ، روت بـشـه بـه چـشـمـای خـودت نـگـاه کنی…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ایفون دارم راضیم ، البته اندروید هم ویژگی های خوب خودشو داره

به پول من آیفون نمیدن

من سامسونگ جی ۶ دارم

از سری جدید سامسونگ که دکمه های پایین حذف شدن

خیلی راضیم

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
من نووا 2پلاس دارم خیلی راضیم قبلش سامسونگ داشتم پوستم کنده شد

از سامسونگم راضی ام مرسی تحقیق میکنم 

j7 proفوق العاده راضی اما جدید نمیزنن دیگ نمیدونم من البته j6 جدید اومده تقریبا اونم خوبه ولی به j7 ...

بازم سامسونگ بگیرم؟

من سامسونگ جی ۶ دارم از سری جدید سامسونگ که دکمه های پایین حذف شدن خیلی راضیم

قیمتش چنده؟

منم دنبال گوشی در حد ۳ تومن هستم

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
من سامسونگ جی ۶ دارم از سری جدید سامسونگ که دکمه های پایین حذف شدن خیلی راضیم

آره خوبه دکمه نداره 

قیمتش چنده؟ منم دنبال گوشی در حد ۳ تومن هستم

فک کنم ۳۶۰۰ حدودا