2777
2789
عنوان

غذا ها و خوراکی های خوشمزه تبریز؟

2764 بازدید | 20 پست

سلام گل باقالیها بخصوص آذری ها

من آخر این هفته دارم میام دارم میام به شهرتون 

لیست جاهای دیدنی رو یادداشت کردم

مونده خوردنیجاتیهای خوبتون. ممنون میشم کمکم کنین که با شکم خالی ازونجا برنگردم 

الهی آمین

شعور، واحد اندازه گیری بزرگی انسانهاست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

كومُور ازمير عاليه 😍 من بندرعباسيم ولي اين غذا رو اونجا خوردم عاليه 

راستي ائل گلي رفتي حتما ساندويچ سيب زميني و تخم مرغ ابپز رو امتحان كن با دوغ ابعلي🥰♥️

دلم خواس

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

گوگل مپ رو اگر داشته باشی جاهای تفریحی و رستورانهاش و میتونی پیدا کنی و اینکه نظرات رو میتونی بخونی ببینی کدوم بهتره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
گوگل مپ رو اگر داشته باشی جاهای تفریحی و رستورانهاش و میتونی پیدا کنی و اینکه نظرات رو میتونی بخونی ...

waze دارم ولی چشم اونم نصب میکنم

waze دارم ولی چشم اونم نصب میکنم

آهان من اون و نمیشناسم شاید همین کاربرد و داشته باشه

تو گوگل هم سرچ کنی معمولا پیشنهادهای خوبی داره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

آش دوغ

کوفته تبریزی

کباب مخصوص بناب

غذاهای ترکی که در رستوران های ترک هست(مثل لاه ماجون و...) 

باقلوا، ریس، حلوا، نقل، نوقا و... شیرینی ها هستن که سوغات میتونی بخری و یا برا خودتون... 

البته  اگر جهت تکمیل هرچیز خاصی که در مورد سفر مدنظرتونه رو هم ممنون میشم بهم بگین

عزیزم اسم رستوران هاشو میخوای یا جاهای گردشگری؟

امشب هوای تبریز حسابی باد و سرد بود

با پتو خوابیدیم

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
چشم

چشمت بیبلا خوش بگذره عزیزم جای خوش آب و هوا و خوبی رو انتخاب کردین

آش دوغ کوفته تبریزی کباب مخصوص بناب غذاهای ترکی که در رستوران های ترک هست(مثل لاه ماجون و...)&nbs ...

اوفففففففففففففففففف دهنم اب افتاد

عزیزم اسم رستوران هاشو میخوای یا جاهای گردشگری؟ امشب هوای تبریز حسابی باد و سرد بود با پتو خوابیدی ...

چ خوب

من شمالم اینجا الان بارونیه