2777
2789
عنوان

بیایید بگید من چمه 😩😩

259 بازدید | 26 پست

سلام خانومای گل صبحتون بخیر

ی سوال داشتم من الان ی هفته شده ک از موعودم میگذره پری نشدم عیچ علایمی هم از پریودی ندارم شدید دسشویی دارم خیلی زود زود میرم وزن هم کم کردم اما چون خیلی منتظر بودم ک باردار شم ولی همیشه تو ذوقم خورده میترسم ک بی بی بزارم😭

بنظر شما چیکار کنم احتماله بارداریم هس؟

اين نفس هاي عميقي ك ميكشيم   همون حرفاييه ك نميزنيم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه نباشه چی کلا نابود میشم بخدا 😪😪

نه چرا نابود هنوز جوونی وقت داری عزیزم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خب يه هفته عقب انداختي بزار يه بيبي ديگه . ما هم كنجكاو شديم😁

خودمم شدید کنجکاوم ولی ی حس بم میگه منفیه😢

توکل کن بخدا یه بی بی چک بزن ان شاالله که ایندفعه مثبته منم برات ۱۰ صلوات میفرستم

فدات شم عزیزم ممنون😘😘

خب پس نذار

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیگه دو حالت ک بیشتر نداره یا بذار یه نذار،،، اگه بذاری و مثبت باشه میری دکتر و آزمایش و مراقبت بیشتری انجام میدی و اگه خدایی نکرده منفی بود از فکر وخیال درمیای،،، ولی اگه نذاری همش فکرت درگیرشه و آروم و قرار نداری

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اتفاقا بی بی چک نقش مهمی داره تو پریود شدن ـ من وقتی عقب مینداختم بی بی میزدم سریع بعدش پری میشدم😂نگران نباش اینطوری ک تو استرس داری منم استرس گرفتم 😂

هر موقع خواستین از لفظ "دهاتی" برای تحقیر كسى استفاده کنین بايد بدونید دهاتی یعنی: تنوع لباس و رنگ و موسیقی شاد، یعنی تنوع زیبای لهجه ها، یعنی میراث فرهنگی، يعنى تمدن اصيل و پا برجا...😌😌😒😒تویی ک بی احترامی میکنی با این کلمه بدون ک معنیش چیه خدارو چ دیدی شاید داشتی از طرف با این کلمه تعریف میکردی کوته فکر....                      در عجبم از زنان!كه از خداى به اين بزرگى فقط يك شوهر ميخواهند،و از شوهر به اين درماندگى همه دنيا را...👤 شكسپير
شرایطه بدی دارم واسه همین خیلی عجله دارم

همه چیز سر موقع اتفاق می افته نه زودتر یا دیرتر

خدا کشتی آنجا که خواهد برد

اگر ناخدا جامه برتن درد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ