2777
2789

این کوزه چو من عاشق زاری بوده ست 

دربند سر زلف نگاری بوده ست

این دسته که بر گردن او می بینید 

دستیست که بر گردن یاری بوده ست

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیام خوانی بوشهریا رو شنیدید؟

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....
نيكي و بدي كه در نهاد بشر است شادي و غمي كه در قضا و قدر است با چرخ مكن حواله! كندر ره عقل! چرخ ا ...

این یکد و سه روز نوبت عمر گذشت

چون آب بجویبار و چون باد بدشت

هرگز غم دو روز مرا یاد نگشت

روزیکه نیامده‌ست و روزیکه گذشت

باید فردا برم سرچ کنم ببینم

نمیدونم چقدر با موسیقی انس دارید ولی موسیقی بوشهری به همراه شعرهای خیام واقعا سکراوره

این یکد و سه روز نوبت عمر گذشت چون آب بجویبار و چون باد بدشت هرگز غم دو روز مرا یاد نگشت روزیکه ن ...

اين رباعي رو نشنيده بودم

البته تا من ميدونم به خيام رباعيات زيادي نسبت دادن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
باید فردا برم سرچ کنم ببینم

همونجور که تو مسکو هر شبی که اراده کنی میتونی بری و باله دریاچه قو رو ببینی، باید خیالت راحت باشه که توی بوشهر هم هر شب از هر کوچه پس کوچه‌ای صدای خیام بلند خواهد شد.

قطعه‌ی خیامی
از آلبوم پیشکش
از علی احمدی رو سرچ کن

نمیدونم چقدر با موسیقی انس دارید ولی موسیقی بوشهری به همراه شعرهای خیام واقعا سکراوره

جنوبي ها خيلي مثل خيام هستن

روحيات شون اينطوري 

توي گذشته و اينده زندگي نميكنن

واسه همين شاد هستن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

و اما رباعي مورد علاقه من:

خيام ! اگر ز باده مستي خوش باش

با ماهرخي اگر نشستي خوش باش

چون عاقبت كار جهان نيستي است

انگار كه نيستي! چو هستي خوش باش

و اما رباعي مورد علاقه من: خيام ! اگر ز باده مستي خوش باش با ماهرخي اگر نشستي خوش باش چون عاقبت ك ...

خیلی عالیه.

همین دیروز یک تاپیک بود راجب مرگ و پس از مرگ.

بعد من همین حرفای خیام رو زدم ولی ناراحت شدن   

و اما رباعي مورد علاقه من: خيام ! اگر ز باده مستي خوش باش با ماهرخي اگر نشستي خوش باش چون عاقبت ك ...

ای رفته به چوگان فلک همچون گو
چپ میخور و راست میرو و هیچ مگو
کانکس که تورا فکنده اندر تک و پو
او داند و او داند و او داند و او

خیام#  

ای رفته به چوگان فلک همچون گو چپ میخور و راست میرو و هیچ مگو کانکس که تورا فکنده اندر تک و پو او دان ...

چه خوب بود..،

اصلا عالي بود

واقعا الان به اين شعر احتياج داشتم

ممنون