2777
2789
عنوان

عفونت مثانه و ادرار، لطفا بیاین

3632 بازدید | 19 پست

دوستان کسی تو بارداری تجربشو داشته؟ من هشت تا سفازولین زدم سی تا اریترومایسین خوردم ، دوروزه داروهام تموم شده، دوبارع داره برمیگرده، تو مثانم باکتری هست متاسفانه، سوزش و درد زیر شکم و درد هنگام ادرار داشتم، بازم داره علایمم شروع میشه، خیلی نگران نی نی تو دلمم، توروخدا اگه میدونین راهنمایی کنین، کلیندامایسین کسی خورده تو بارداری؟

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته ۳۶ عفونت گرفتم بستری شدم تا خوب شدم

عفونت کلیه بود با مثانه؟؟ wbc یادته چند بود؟

دخترم اگر عاشق شد...حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم!!   میدانی؟؟   اگر انتخابش هم نادرست باشد  رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است  که سالها با مردی زندگی کند و عقده  گرفتن دستهای عشقش پیرش کند!
من قرص افولکیم میخوردم برا عفونت  با خوردن آب زیادم خوب میشه

تو بارداری میخوردی؟؟؟ من از اول بارداری حالا شبی یه سفالکسین میخوردم باز اینجوری شد

مکمل فوراور بی پروپولیس بگیر  گرونه اما هم عفونتت رو اوکی میکنه هم دیگه باعث میشه دچار این مشک ...

سنگ کلیه دارم هیچ مکمل و ویتامینی نمیتونم بخورم😭😭😭😭

مثانه بود ولی یادم نیست عددو رقماشو

علایمت چی بود؟ زودفهمیدی یا دیر؟

تو بارداری میخوردی؟؟؟ من از اول بارداری حالا شبی یه سفالکسین میخوردم باز اینجوری شد

نه من بارداری تا حالا نداشتم خیلی ساله که عفونت میگیرم

هر چند وقت یه بار سراغم میاد حتی با دارو هم خوب میسه ولی دوباره بر می گرده به خاطر همین دیگه فقط آب زیاد مصرف می کنم

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

استارتر تو عفونت ادراری هم دکتر زنان معاینه واژن انجام میده یا نه؟؟؟

نه

نه من بارداری تا حالا نداشتم خیلی ساله که عفونت میگیرم هر چند وقت یه بار سراغم میاد حتی با دارو هم ...

بارداری کلا قضیش فرق میکنه، آب انقد میخورم حالت تهوع میگیرم 😞

علایمت چی بود؟ زودفهمیدی یا دیر؟

واژنم خیلی درد داشت از شدت درد راه نمیتونستم برم

همه دورو بری ها میگفتن به خاطر بزرگ شدن بچه ته به زور رفتم دکتر ازمایش نوشت و اورژانسی بستریم کرد

سه روز هیچی نذاشتن بخورم چون گفت عفونتت بالاست شاید مجبور به سز اورژانسی بشیم ببعد از سه روز دیگه نوار قلبای بچه م مشکل دار شد تا دوباره بهم غذا دادن

بعد از ترخیص شدن هم کلی آمپول و کپسول خوردم و یه قرصم داده بود که از زایمان زودرس جلوگیری کنه که اونام خوردم ولی چون مال ۵سال پیشه اسمشونو یادم نیست