2777
2789
عنوان

سیاهی دور چشم

1434 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها کسی واسه درمان سیاهی و گودی دور چشم تجربه ای داره؟چیا استفاده کردین خوب بودن؟چیا خوب نبودن نگیریم؟

لطفا هر تجربه ای دارین بگین.قطعا به درد خیلیای دیگه هم می‌خوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براي سياهي دور چشم اب خيار يا سيب زميني رو با پد بزار زير چشمت تا سي روز بعدشم يا ميتوني اينارو بزاري يخ بزنه بعد با يخشون ماساژ بدي زير چشم يا فيلر بزني 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️

عزيزم كرم دور چشم ك ويتامين سي داشته باشه بزن هرشب چون خاصيت روشن كنندگي داره 

روزا ماسك چاي سبز يا سيب زميني بذار زير چشمت واسه تيرگي خيليييي تاثير داره 

ازين ماسكاي ضد تيرگي دور چشم اماده بگير 

اگه ميبيني خيلي ديگه تيرس ميكرونيدلينگ با كوكتل روشن كننده توي ٤جلسه خيلي اثر ميذاره 

اگه دوس داري اثرش آني باشه بروفيلر زير چشمت تزريق كن

بهترين روشاي جلوگيري از تيرگي زير چشم خواب به موقع و كافي و خوردن ٨تا ليوان ابه

ريپلاي افراد مذهبي تندرو  اكيدا ممنوع        نه به اين دليل كه انسان بي ديني هستم فقط به اين دليل كه من و شما حرف هم رو نخواهيم فهميد        (سوال در مورد اسكين كر___پوست و مو _زيبايي _ آرايشي داشتيد در خدمتم) 
ترکیب روغن نارگیل و بادام شیرین و روغن جوانه گندم و موم زنبورعسل

روغن نارگيل واسه زير چشم اصلا خوب نيس و سنگينه عزيزم 

باعث ميليا ميشه

ريپلاي افراد مذهبي تندرو  اكيدا ممنوع        نه به اين دليل كه انسان بي ديني هستم فقط به اين دليل كه من و شما حرف هم رو نخواهيم فهميد        (سوال در مورد اسكين كر___پوست و مو _زيبايي _ آرايشي داشتيد در خدمتم) 

بچه ها 

زير چشم پوستش با جاهاي ديگه ي صورت فرق داره 

زير چشم خيلي حساسه 

ترخدا روغن نزنين ب زير چشمتون باعث ميليا ميشه