2777
2789

بلال مکزیکی نیستا شیر بلاله

میشه؟

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
نمیدونم منم یه عالمه داشتم حیفم اومد دور بریزم فریز کردم

اتفاقا منم زیاد دارم فریزر جا ندارم میخوام کنسرو درست کنم

ولی بعضی جاها نوشته باید مکزیکی باشه

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من دونه میکنم و میپزم و فریز میکنم عالیه همیشه دارم ازش

اره فکر خوبیه، مشکل اینجاست که من جا ندارم فریزر

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
خب هرجور دیگه بخوای نگه داری زود خراب میشه

نه اگر کنسرو درست کنی هم خوب میشه

تو نت سرچ کن هستش روشهای کنسرو کردن

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

من دون میکنم بعد میریزم تو شیشه های خیارشور و یکم نمک و آب تا روی بلا ل ها شیشه سر خالی باشه بعد میچینم کف قابلمه و توی قابلمه آب میریزم تا دوسوم شیشه ها میذارم 40 50 دقیقه میجوشه بعد برشون میدارم درهاشون رو میبندم محکم و اینسری  میخوابونم تو قابلمه تا درش محکم بشه و هوا نکشه بعد یه ربع بیست دقیقه زیرش خاموش میکنم تا خنک شه بعد میزارم تو یخچال نخود فرنگی مثل همین کنسروی میکنم

و تمام داراییم ،،"خداییست ک دغدغه ی از دست دادنش رو ندارم !"
من دون میکنم بعد میریزم تو شیشه های خیارشور و یکم نمک و آب تا روی بلا ل ها شیشه سر خالی باشه بعد میچ ...

مرسی عزیزم

همین شیر بلال رو؟

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
من دون میکنم بعد میریزم تو شیشه های خیارشور و یکم نمک و آب تا روی بلا ل ها شیشه سر خالی باشه بعد میچ ...

بلالی که من دارم خیلی شیریه و از ایناییه که این روزها رو ذغال میپزن و میفروشن

اگر بشه اینارو هم کنسرو کرد که خیلی عالی میشه

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
بلالی که من دارم خیلی شیریه و از ایناییه که این روزها رو ذغال میپزن و میفروشن اگر بشه اینارو هم کنس ...

آره چرا نشه یکم درست کن اگه از مزه ش خوشتون اومد بازم درست کنین

و تمام داراییم ،،"خداییست ک دغدغه ی از دست دادنش رو ندارم !"
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز