2777
2789

سلام شما یا دوروبری هاتون بوده کسی که این مریضی رو داشته و خوب شده ؟ تورو خدا اگه دارویی میشناسین یا راهی که درمان کرده باشه این مریضی رو بگین 

چندتا دکتر و دارو گیاهی رفتم همه میگن خوب نمیشه باید باهاش مدارا کنی تا آخر عمر 

والا من تو بارداریم بدتر شدم بهتر نشدم زجه میزنم بعضی روزا

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای درمان این مشکل باید استرستو کم کنی و مواد غذایی که محرک است را خوردنش محدود کنی اون وقت میتونی علایم بیماری رو کنترل کرده و ان شاالله سلامتیتو به دست بیاری 

https://salamatweb.ir/از-سندرم-روده-تحریک-پذیر-چه-می-دانید؟/ تو این نوشته در مورد روده تحریک پذیر توضیح داده شده بخون عزیزم  تا نگرانیت کمتر شه

من پارسال روده تحریک پذیر داشتم بیشتربه خاطر استرسه .رفتم دکتر متخصص امپول واین چیزا والانم قرص پنتو ...

خدارو شکر که خوب شدین 

متاسفانه من با کلی دارو بعد از یک سال هنوز خوب نشدم