2777
2789
عنوان

لک بینی طولانی و پریود نشدن

2739 بازدید | 11 پست

چندماهی هست که اقدام به بارداری کردم

ولی ماه قبل ۱هفته زودتر از وقتم لک شدم بمدت ۱۰روز و بعد خونریزی که جمعه۱۵روز ایناطول کشید

دکتر برای ماه بعدش کلومیفین داد و خوردم

ولی این ماه هم دقیقا سروقت ۱هفته مونده به موعد لک قهوه ای شدم تاااااا به الان که نزدیک ۱۴روز میشه ولی خبری از پریود نیست

دیگه سرگیجه امونم بریده و سردرد گرفتم!

گفتم بازم پریود میشم ولی خبری از خون نیست و فقط رگه هایی از خون دیده میشه و بیشتر لک های قهوه ای هستن!

کسی تابحال این وضعی بوده؟!

شنبه وقت دکتر دارم تا اونموقع گفتم بیام نی نی سایت یکم بنویسم اروم تر شم 😔

والا بخدا من تا به قبل اقدام به بارداری پریودهام منظم منظم ۲۸روز بود الان از عید که اقدام کردم تیر و مرداد این وضعی شدم

دقیقا من هم همینجوری هستم,دکتر هم رفتم دوسه بار,دکترم رو هم عوض کردم,اما بازم تاثیر نداشت اگر پست ها ...

چیکار کنیم آخه پس

من شنبه برم دکترمیگم اصلا بیخیال اقدام به بارداری ، پریودهام برگرده بحالت اولیه

دیگه کلافه شدم از سرگیجه و سر درد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من بیخیال لکه ها شدم,اقدام میکنم برا بارداری حتی دکتر گفت شاید عفونت یا قارچی چیزی باشه که تو ...

آخه چطور وقتی لک دارید اقدام میکنید؟!

اینطور که آدم اصلا نمیفهمه کی تخمک گذاری ایناهست

بعدشم گناه هست اصلا تواین وضع برا بارداری اقدام کردن

آخه چطور وقتی لک دارید اقدام میکنید؟! اینطور که آدم اصلا نمیفهمه کی تخمک گذاری ایناهست بعدشم گناه ...

نهههه زمان لکه بینی که رابطه ندارم

زمان تخمک گذاری که لکه ندارم,یه هفته قبل از پری لکه بینی دارم که اون موقع زمان تخمک گذاریم نیست

از روز اولی که خون ریزی شروع میشه,همون روز میشه روز اول پری

نهههه زمان لکه بینی که رابطه ندارم زمان تخمک گذاری که لکه ندارم,یه هفته قبل از پری لکه بینی دارم که ...

من ۱۴روز هست الان لک قهوه ای دارم و تمومی نداره

بااینکه دارو ایناهم خوردم ولی انگار نه انگار

خدا خودش کمکم کنه

من ۱۴روز هست الان لک قهوه ای دارم و تمومی نداره بااینکه دارو ایناهم خوردم ولی انگار نه انگار خدا خ ...

نه من یک هفته تا ۱۰ روز لکه دارم بعدش پری میاد

انشالله که میری دکتر خوب میشی

نتیجه دکتر رو به من هم اعلام کن

ماه قبل رفته بودم سونو هیچی نداشتم بقول معروف پاک پاک بودم احتمال داره بخاطر ۱دوره خوردن کلومیفین ...

استاتر من اینطوری شدم

یعنی از وقتی دوفاستون خوردم

این ماهم که نخوردم ۱۴ روزه هی لکه میاد قطع میشه با دل درد

شما آخر چکار کردی

خیلی خسته شدم

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم...