2777
2789
عنوان

دررفتگی لگن

187 بازدید | 5 پست

سلام دوستان. دخترم 47روزه بود سونو ازش گرفتن و گفتن عمق استابولوم درسمت چپ کاهش یافته و دررفتگی لگن داره.... امروز که ازمایش سونو دادیم نوشته بود نرمال هست و خوب شده اما باید سه ماه دیگببریم و عکس ازش بگیرن!!!!الان بنظرتون چیکارا باید انجام بدم ک خدانخواسته اوج نکنه باز؟؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیزیوتراپی بزرگمهر
ارائه تخصصی خدمات فیزیوتراپی درزمینه ارتوپدی مطابق با بالاترین استانداردهای اروپا

استفاده ازبه‌روزترین تجهیزات فیزیوتراپی شامل:
LPLT_High power laser therapy_TECAR

درمان انواع بیماری‌هاشامل:
فیزیوتراپی بعدازعمل‌های جراحی زانو وران وستون فقرات ازجمله تعویض مفصل-جراحی دیسک کمری -ترمیم منیسک ورباط صلیبی(به‌صورت تخصصی)
درمان دیسک گردن وکمروتنگی کانال نخاعی بدون نیازبه عمل جراحی
مدیریت آرتروز و رماتیسم‌ مفصلی
درمان آسیب‌های ناحیه شانه‌ای ولگنی

●اصل اساسی ما در درمان،ارائه بهترین خدمات طی کمترین تعدادجلسات درمانی وآگاهی کامل بیماراز روند درمان وپلن درمانی وی می‌باشد.

آدرس: صادقیه-اشرفی اصفهانی-ابتدای جلال آل احمد-پلاک457-واحد یک
تلفن تماس
44382585-44382595
 09023817714 حسینی
جهت رزرو نوبت روزهای شنبه تاچهارشنبه ساعت۱۵الی۲۰تماس حاصل فرمایید