پریشب سر بهونه بود از خستگی خوابم برد دیروز پیام داد چرا وسط پیام دادنم رفتی گفتم خوابم برد اونم گفت اوکی و دیگه جواب پیامامو نداد الان پیام داده نمیخوام فکرمو درگیرت کنم منم گفتم اگه یه خدافظیه پس باشه خدافظ
بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم سختیهاااا کشیدم الهی نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
برای همین گلم این آقا رو از همین الان از زندگیت بزار کنار حتی اگه دوباره بهت زنگ زد اون هنوز آمادگی ازدواج نداره تورو خدا اگه با سن کم میخواین ازدواج کنید حتما با یه ادمی که از خودتون ۸سال بزرگتر باشه یا حتی دهسال بزرگتر ازدواج کنید مردا سن زیر سی سال بی عقل و ناقص العقل هستن (برای ازدواج) منظورمه به آقایان برنخوره
کاش کودکی داشته باشم که دستان کوچکش دور انگشتم را زینت بدهد و آغوشم بوی تنش را بگیرد کاش روزی کودکی داشته باشم که مادر صدایم بزند کاش .......
هم اکنون باشوهروبچه هایم درآمریکاهستیم یک دخترویک پسرزیباوسالم دارم من وشوهرم خیلی خوشبختیم انقدرخوشبختیم که اصلانیازی به زدن هیچ تاپیکی ندارم ی خونه بزرگ ولاکچری خریدیدیم و۵۰۰میلیارد پول توبانک داریم شوهرم یک شغل دائمی وپردرآمدتوآمریکاپیداکرده درضمن شوهرم مثل شوهرای نی نی سایتی هااصلااهل خیانت نیس خیلیم چشم پاکه به هیچ زن ودختری بجزمن نگاه نمیکنه خدایاشکرت که خوشبختم سال۱۴۰۴هجری شمسی