2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 70 پست
مگه خیلی بد رفتاری می‌کنه باهات؟

کم محلی میکنه واقعا دلم میگیره حس میکنم دارم تشنه محبت میشم من نمیخوام تو زندگیم خیانت کنم یا تشنه محبت از بقیه باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر الکی😢

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
عزیزم عقدمون قرار بود مرداد باشه ولی یه مدته خیلی بد اخلاق شده من گفتم فعلا امادگیشو ندارم

کار خوبی کردی .زمان نامزدی رو طولانی تر کن 

تا خوب بشناسیش. اصلا فعلا عقد نکن

چند وقته نامزد هست؟ قبلش می شناختیش؟؟؟!

یه مدت محل نزار تا خودش بیاد سراغت فکرت هم درگیر نکن اگه خانواده ها در جریان باشند یعنی نامزدی رسم ...

ادمی نیست که این کارو کنه تو این یه سال فقط یه بار خیلی دلمو بد شکست منم هیچی نگفتم فقط رفتم بعد یه مدت اومد معدرت خواهی و واقعا حالش بد بود

من 19 اون 23

برای همین گلم این آقا رو از همین الان از زندگیت بزار کنار حتی اگه دوباره بهت زنگ زد اون هنوز آمادگی ازدواج نداره تورو خدا اگه با سن کم میخواین ازدواج کنید حتما با یه ادمی که از خودتون ۸سال بزرگتر باشه یا حتی دهسال بزرگتر ازدواج کنید مردا سن زیر سی سال بی عقل و ناقص العقل هستن (برای ازدواج) منظورمه به آقایان برنخوره 

کاش کودکی داشته باشم که دستان کوچکش دور انگشتم را زینت بدهد و آغوشم بوی تنش را بگیرد کاش روزی کودکی داشته باشم که مادر صدایم بزند کاش .......
برای همین گلم این آقا رو از همین الان از زندگیت بزار کنار حتی اگه دوباره بهت زنگ زد اون هنوز آمادگی ...

عشقم من شرط سنیم 4 تا 7 ساله پدر مادر خودم 9 سال تفاوت سنی دارن اصلا همو درک نمیکنن دایی و زن داییم 3 سال تفاوت دارن تو خانواده اسوه خوشبختین

مگه هر کاری بقیه می کنن .

تو هم باید بکنی؟! یعنی چی ۱۹ ترشیده اس؟

اصلا فکر نکن که ترشیده شدی .

هیچکس نمیتونه تو رو وادار به ازدواج کنه.

اگه دوستش نداری بهم بزن نامزدی رو

امروز بهم بزنی بهتره تا فردا.

عزیزم اینجا پسرو 20 ساله داماد میکنن و منم از نظر بقیه با 19 سال سن ترشیده میام

میشه بگی اهل کجایی

منم تویه همچین جایی زندگی کردمو بیست سالمه بچه دارم ولی خیلی پشیمونم کاش میموندم میترشیدم

کار خوبی کردی .زمان نامزدی رو طولانی تر کن  تا خوب بشناسیش. اصلا فعلا عقد نکن چند وقته نامزد ...

نمیشناختمش نزدیک دوساله همو میشناسیم ولی یه ساله نامزدیم

مگه الکیه؟؟؟

غلط کرده زرمفت زده باووو

دوسه روزدیگه خودش میادمنت کشی

هم اکنون باشوهروبچه هایم درآمریکاهستیم یک دخترویک پسرزیباوسالم دارم من وشوهرم خیلی خوشبختیم انقدرخوشبختیم که اصلانیازی به زدن هیچ تاپیکی ندارم ی خونه بزرگ ولاکچری خریدیدیم و۵۰۰میلیارد پول توبانک داریم شوهرم یک شغل دائمی وپردرآمدتوآمریکاپیداکرده درضمن شوهرم مثل شوهرای نی نی سایتی هااصلااهل خیانت نیس خیلیم چشم پاکه به هیچ زن ودختری بجزمن نگاه نمیکنه خدایاشکرت که خوشبختم سال۱۴۰۴هجری شمسی