mamane_yaldakocholo مدیر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 515 عنوان طلاق | مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 116 پست کیا تجربه دارن در این مورد؟؟؟ تو رو خدا راهنمایی ام کنید باید چیکار کنم که زودتر راحت شم؟؟؟؟ من دیگه اعصابم نمیکشه این زندگی رو تحمل کنم. 1398/05/14 | 18:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamane_yaldakocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 515 یک ماه نهایتا مال من که فکر کنم دو هفته بشه حالا از امروز که اقدام شده میشمرم بعد میام بهتون میگم ی ... منم باید فردا برم اقدام کنم
yasijooni عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 2693 آخی عزیزم بیخیال منم دارم جدا میشم خودم رو به خدا گره زدم از این ناراحت نمیشی&nb ... من داستان زندگیم خیلی فرق داره من و عشقم پنج سال با هم بودیم البته رابطه معمولی و خیلی عاشق هم بودیم .... دیگه اینها رو توضیح دادم تو تاپیکام حالام طلاق بگیرم با هم ازدواج می کنیمولی وکیل پسره خواستگارمه اتفاقا کیفیتش رفته بالا جدی به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم عاشق!!
mamane_yaldakocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 515 آخی عزیزم بیخیال منم دارم جدا میشم خودم رو به خدا گره زدم از این ناراحت نمیشی&nb ... چند سالتونه؟
ترنمh عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 114 آره الان واسه نداشتن بچه خدا رو شکر میکنم. الان تو 26 سالگی بدون بچه جدا شم بهتر از اینه که آینده خو ... چه مدت ازدواج کردین؟
sara4aghu عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 7946 من داستان زندگیم خیلی فرق داره من و عشقم پنج سال با هم بودیم البته رابطه معمولی و خیلی عاشق هم بودیم ... موفق باشی عزیزم ❤️ خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
yasijooni عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 2693 نگران نباش ایشالا که چیزی نیست. کاش منم اون موقع عقل تو رو داشتم. من تو عقد فهمیدم این کثافتیه ولی ا ... من واقعا خرد شدم خرد ولی خودم نجات دادم امروز همینطور مادرش در دادگاه سنگ مینداخت رو ماشین انقدر که وحشین تو هم نجات پیدا می کنی سوال داشتی ازم بپرس دعا میکنم براتممنون عزیزم به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم عاشق!!
yasijooni عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 2693 منم باید فردا برم اقدام کنم خیره انشالله به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم عاشق!!
yasijooni عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 2693 موفق باشی عزیزم ❤️ فدات گلم به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم عاشق!!
تنهایی_ عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 79 منم باید فردا برم اقدام کنم توافقی بخوای جدت بشی باید تو محضر ازش یه نامه بگیری که شما مهریه تو ببخشی و در عوض اونم حق طلاق و بهت میده من خودم تو 10 روز توافقی جدا شدم .واسه اینکه اشتباه نکنی حتما با وکیل مشورت کن .
mamane_yaldakocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 515 من داستان زندگیم خیلی فرق داره من و عشقم پنج سال با هم بودیم البته رابطه معمولی و خیلی عاشق هم بودیم ... ایشالا که خوشبخت شی. آخه نمی دونم چرا سن که یه کم بیشتر میشه آدم خوشگل تر میشه من که اینجوری ام
mamane_yaldakocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 515 توافقی بخوای جدت بشی باید تو محضر ازش یه نامه بگیری که شما مهریه تو ببخشی و در عوض اونم حق طلاق و به ... عمرا طلاق نمیده😢😢
تنهایی_ عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 79 از این جمله متنفرم """طلاااااااق""""""""بعد از 7سال بازم قلبم درد میگیره...... 😔
mamane_yaldakocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 515 من واقعا خرد شدم خرد ولی خودم نجات دادم امروز همینطور مادرش در دادگاه سنگ مینداخت رو ماشین انقدر که ... مرسی واقعا الان به دعا احتیاج دارم
mamane_yaldakocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 515 از این جمله متنفرم """طلاااااااق"""""""" بعد از 7سال بازم قلبم درد میگیره...... 😔 ولی من آرامش ام رو توش میبینم