mamane_yaldakocholo مدیر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 515 عنوان طلاق | مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 116 پست کیا تجربه دارن در این مورد؟؟؟ تو رو خدا راهنمایی ام کنید باید چیکار کنم که زودتر راحت شم؟؟؟؟ من دیگه اعصابم نمیکشه این زندگی رو تحمل کنم. 1398/05/14 | 18:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yasijooni عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 2693 عزیزم بنظرم خودت برو پیش ماما تنهایی تا از نگرانی در بیای کاش قبل اینکه ادعا کنید باکره ای ... من رفتم پیش متخصص زنان نامه بکارت هم داد گفت هم که ارتجاعی هستاما میگم شاید درست تشخیص نداده استرسی شدم اصلا به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم عاشق!!
mamane_yaldakocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 515 تو رو خدا بگید چه جوری از خونم و زندگیم بندازمش بیرون؟؟؟؟؟
yasijooni عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 2693 ایشالا که مشکلی پیش نیومده و پزشکی قانونی هم برگه میده انشالله ممنونم عزیزم دعام کن حالا خبرش تو تاپیکام میذارم به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم عاشق!!
mina133333 عضویت: 1398/04/18 تعداد پست: 487 من خیلی خوشحالم تا ده روز دیگه نهایتا کارم تموم میشه خدا رو شکر فقط نگران پزشکی قانونی تشخیص بکارت ... تا حالا گواهی بکارت نگر
sara4aghu عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 7946 من رفتم پیش متخصص زنان نامه بکارت هم داد گفت هم که ارتجاعی هست اما میگم شاید درست تشخیص نداده استرس ... آها پس نترس وسواسی شدی از استرس زیاد هستش خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
mamane_yaldakocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 515 طلاق توافقی چطوری چقدر طول میکشه منم دوست دارم بدونم
yasijooni عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 2693 آها پس نترس وسواسی شدی از استرس زیاد هستش چی بگم والا از شناسم پریودم برگه رو هم بدن ببرم باید استرس بکشم تا پریودیم تموم شه بعد برم چکاپ به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم عاشق!!
yasijooni عضویت: 1397/09/13 تعداد پست: 2693 منم دوست دارم بدونم یک ماه نهایتامال من که فکر کنم دو هفته بشه حالا از امروز که اقدام شده میشمرم بعد میام بهتون میگم یعنی تاپیک میذارم به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم عاشق!!
sara4aghu عضویت: 1397/07/24 تعداد پست: 7946 چی بگم والا از شناسم پریودم برگه رو هم بدن ببرم باید استرس بکشم تا پریودیم تموم شه بعد برم چکاپ آخی عزیزم بیخیال منم دارم جدا میشم خودم رو به خدا گره زدم از این ناراحت نمیشی که خواستگار به کیفیت مجردی و اول رو نداشته باشی خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
mamane_yaldakocholo مدیر استارتر عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 515 چی بگم والا از شناسم پریودم برگه رو هم بدن ببرم باید استرس بکشم تا پریودیم تموم شه بعد برم چکاپ نگران نباش ایشالا که چیزی نیست. کاش منم اون موقع عقل تو رو داشتم. من تو عقد فهمیدم این کثافتیه ولی از ترس حرف مردم رفتم جلو