2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میگی عزیزم اصلا نمیشه دروغ گفت  آره شناسنامه هم درسته اما همه که تا آخر صفحه شناسنامه ت ر ...

خب دوست ندارم ردی ازش تو زندگیم باشه پسره شوم. بعد هم مشکل اینه هردومون ادعا کردیم رابطه نداشتیم حالا پزشکی قانونی بگه باکره نیستی دیگه اوضاع داریم لابد میگه دختر نبودی و اینا 😑

والا همون اوایل تا نیمه رابطه داشتیم بعد هم رفتیم متخصص زنان گفت باکره ای نامه هم داد بخدا اصلا بعدش هم رابطه نداشتیم دکتر گفت ارتجاعی هستی گفت تو که سالمی واسه چی الکی اومدی اینجا😑🤔

به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم   عاشق!!
آخی عزیزم خدا بیامرزتشون  درست میگید عزیزم انشاالله بهترین ها نصیبت بشه

ممنون گلم همیشه میگم اگه مامانم بود عمرا نمیزاشت با این حیوون ازدواج کنم. اشتباه کردم تو خلأ احساسی تصمیم گرفتم. 

خب دوست ندارم ردی ازش تو زندگیم باشه پسره شوم. بعد هم مشکل اینه هردومون ادعا کردیم رابطه نداشتیم حال ...

عزیزم بنظرم خودت برو پیش ماما تنهایی تا از نگرانی در بیای 

کاش قبل اینکه ادعا کنید باکره ای برای اطمینان می‌رفتید پیش یه ما ما که دیگه اصلا استرس نداشتی و اطمینان داشتی به گفته ت 

خدایِ مهربونم شکرت ❤🙏
من خیلی اذیت شدم تا حالم خوب شد و قوی شدم متاسفانه دوره سوگ بعد قهر خیلی سخته حتی با یه تکه سنگ هم&n ...

نمیخوام بزارم یه عوضی که هر روز اذیتم میکنه از خونه و ماشین و زندگی ای که مامانم واسم ساخته استفاده کنه دیگه نمیخوام تو خونم باشه. 

منم دارم جدا میشم با یه پسر ۳ ساله😔

شوهرم نه واسه من شوهری کرد نه واسه پسرم پدری

بعد از ۳ سال حکم ملاقات گرفته هر هفته یک روز بچمو تو بهزیستی میبینه

هفته پیش به پسرم گفته بود به زودی برات یه مامان جدید میگیرم با یه داداش و یه آبجی که باهاشون بازی کنی

نه این فکرا رو نکن اصلا من خودم تخت نظر بابا مامانم ازدواج کردم همه هم گفتن بهترین انتخاب رو کرده به ...

من چهار سال از عمرم و کلی از ارثیه که از مامانم بود رو دادم دوست ندارم بیشتر از این ازم سواستفاده بشه