2777
2789
عنوان

ماسک خونگی من

131 بازدید | 16 پست

این ماسک بچه ها عالیه یعنی من استفاده کردم خیلی خوب بود  طرز تهیه اشم اینه 

سفیده ی تخم مرغ 

قاشق یک بار مصرف  یا براش 

دستمال کاغذی یک لا شده 

سفیده رو خوبه خوب بزنید بعد با ی قاشق یا براش  بزنین ب صورتتون بعد دستمال کاغذی رو یک لا کنید و  بزارین رو ش دوباره روی دستمال کاغذی ک  ب صورتتون زدین باز سفیده رو بزنین و  دوباره دستمال کاغذی بعد ادامه تا 4 مرحله البته دستتون میاد دفعات بعدیش  بعد که خشک شد بکنین با اب سرد بشورین اگ خواستین بایخ صورتتون رو ماساژ بدین تاثیرشو میبینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صورتم پر از جوش و لک بود .. یه دونه سفید آب رو با گلاب مخلوط کردم گذاشتم یه شب استراحت کنه...حالا هفته ای یه بار میرم حموم ، بعدش که میام بیرون میزنم صورتم...صاف و یکدست شده....‌

البته ماسک حنا وماست هم واسه جای جوش عااالیه ولی باید بعد چندماه نتیجه شو ببینی

ان شالله این تیکر نشون میده که سال ۹۹ سالی پرا ازشادی و خبرهای خوبه واسه من...واینکه سال ۹۹ پسرم تو بغلمه... 😁😁😁میشه یه صلوات واسم  بفرستی واسه اینکه  ان شالله خدا یه پسرصالح وسالم بهم هدیه بده ....ان شالله شماهم حاجت رواشی