با ارشدت شاید بشه تو دانشگاه کار نیمه وقت پیدا کنی..رشته ت چیه؟
زبان عربی من اگه بخوام برم کار نبمه وقت حقوقش جالب نیس کلی سختی داره ولی نمی ارزه پولش
خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
من ارشد عمران دارم قبل ازدواجمم نظامی بودم ک شوهرم دوس نداشت اومدم بیرون الان ۴ ساله ...من کارگاه زدنو دوس دارم مثلا کارگاه تولید کیف ولی خب سرمایه اولیه میخواد
خشونت علیه زنان ؛ همیشه یک چشم کبود و دندان شکسته و دماغ خونی نیست! خشونت اضطرابی ست که در جان زن است؛ که فکر میکند باید لاغرتر باشد، چاق تر باشد، زیباتر باشد، خوشحال تر باشد، سنگین تر باشد، خانه دارتر باشد، عاقل تر باشد! خشونت آن چیزی است که زن نیست و فکر میکند باید باشد. خشونت آن نقابی است که زن به صورتش میزند تا خودش نباشد تا برای مرد کافی باشد...
اولش با حقوق کم شروع کن ...باید اول به فکر سابقه کار باشی ن حقوق ....بعدا حقوقت هم زیاد میشه وقتی سا ...
اینم هست ولی اخرش من باید دولتی استخدام بشم که این سابقه ها فک نکنم به کار بیاد
خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
من ارشد عمران دارم قبل ازدواجمم نظامی بودم ک شوهرم دوس نداشت اومدم بیرون الان ۴ ساله ...من کارگاه زد ...
وام میدن....سعی کنید ایده هاتون رو به مرحله اجرا برسونید ...اگه همیشه ایده بمونه کاری پیش نمیره....از تو حرکت از خدا برکت...ولی همه حوانب کار رو همدر نظر بگیر
#مهدی جان.....باید به پای اسم قشنگت بلند شد.....شوخی که نیست،صحبت سلطان عالم است.....