2777
2789
عنوان

در مورد آشپزی راهنمایی میکنید لطفا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 31 پست
تو یخچال که نمیشه چند روز نگه داشت در هر صورت طعم غذا عوض میشه . اما میتونی انواع خورشت و درست کنی ت ...

مادرم کمر درد دارن میخوام غذا برای چند روزشون بذارم تو یخچال چون هر روز نمیتونم برم ، خورشت و داخل فریزر گذاشتم ولی غذاهای دیگه رو نمیدونم تو فریزر بذارم چجوری میشه

سعی کن از روغن خوب یا کره استفاده کنی روغنهای مایع معمولی برن یخچال طعم بد میدن , غذات هم زیاد چرب نباشه  .  میتونی غذارو  بدوت روغن نیم پز کنی روز اخر کمی پیاز توروغن سرخ کنی و رب هم تو همون روغن سرخ کنی بریزی تو غذات بزاری جابیفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرم کمر درد دارن میخوام غذا برای چند روزشون بذارم تو یخچال چون هر روز نمیتونم برم ، خورشت و داخل ف ...

کتلت . ماکارونی . الوویه . سوپ . 

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ
مادرم کمر درد دارن میخوام غذا برای چند روزشون بذارم تو یخچال چون هر روز نمیتونم برم ، خورشت و داخل ف ...

به مامانت بگوتوسطح صاف دراز بکشه پاهاشودراز کنه پاهاشوباتمام قدرت بکشه تاجایی که میتونه بعدش همین پای کشیده رو ببره بالا نگه داره چن روزی این ورزشاروبکنه نصف نصف کمرش خوب میشه این یه دکتر روسیه ای به مامانم گف الان کمرش خوب شده

به مامانت بگوتوسطح صاف دراز بکشه پاهاشودراز کنه پاهاشوباتمام قدرت بکشه تاجایی که میتونه بعدش همین پا ...

مرسی عزیزم حتما بهش میگم متاسفانه دکتری که رفتیم اصلا هیچ راهنمایی خاصی نکرد فقط مسکن داده و گفته استراحت کن. 

ماغذا رو تازه به تازه مصرف ميكنيم چون تابستونه احتمال فساد بیشتره ولي سالاد الويه وقرمه سبزي قيمه، بادمجون وكوكوسبزي استامبولي وماکارانی رو میشه چند روز نگه داشت

مرسی عزیزم حتما بهش میگم متاسفانه دکتری که رفتیم اصلا هیچ راهنمایی خاصی نکرد فقط مسکن داده و گفته اس ...

نه این دکتر به ما گفت کمرباورزش و تغذیه خوب میشه براتغذیه هم گف کشک بخور هرروز حداقل ۲قاشق روغن زردگاوی بزن به کمرت جای خوابتوعوض کن وچهارمغز وبازنجبیل دارچین عسل قاطی کن بخور خرمابخور وشیره انگورباشیرمحلی شبهاقبل خواب یه لیوان بخور

ماغذا رو تازه به تازه مصرف ميكنيم چون تابستونه احتمال فساد بیشتره ولي سالاد الويه وقرمه سبزي قيمه، ب ...

بله درسته من خودمم همینکارو میکنم ولی مادرم متاسفانه کمردرد دارن دکتر استراحت داده بهشون منم هر روز نمیتونم برم براشون غذا درست کنم یا بفرستم به خاطر همین مجبورم. ممنون از راهنماییتون

مرسی عزیزم حتما بهش میگم متاسفانه دکتری که رفتیم اصلا هیچ راهنمایی خاصی نکرد فقط مسکن داده و گفته اس ...

براشون کوفته درست کن ولی نپزبذارتوفریزربمونه هروقت خودشون خواستن فقط آب کوفته رودرست کنه بذاره کوفته هابپزه.غذاهایی که سیب زمینی داره نپزچون سیب زمینی تویخچال هم زودفاسدمیشه هم سمی.عدس پلولوبیاپلو.قرمه سبزی.کتلت ایناگرم بشن مزه شون خراب نمیشه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
مرغو وقتی گرم میکنید بو نمیده؟ سالاد ماکارونی رو چقدر شما نگه داشتین تو یخچال؟ با ژامبون اگر باشه.

سالاد ماکارونی رو تا دو روز نگه داشتم زرشک پلو رو هم من مرغ رو جدا نمیذارم ریش ریش میکنم موقع دم کردن برنج قاطیش میکنم دو روز موندگاری داره تو یخچال