2777
2789
عنوان

به محلی شوهرو سواستفاده ی مادرشوهر

469 بازدید | 25 پست

سلام دوستان همسرم مرد خوبیه و ۴ساله ازدواج کردیم.وقتی میریم خونه بابای همسرم اونجا خیلی به من بی محلی میکنه حتی اسمم صدا نمیزنه .۱۰ روز اونجا باشیم انگار من مجسمم .ولی با خونوادش خیلی گرم .هی به مادرش جونم و عزیزم و کلمو .. میگه و به داداشش ک ۳۰سالشه .وقتی میریم اونجا خداشاهده از گوشت و برنج و ..بگیرید تا هرچی ک خونه لازمه میاره برای خونه ی پدرش .اگرچه اونا هم به اندازه ی خودشون دارن .همسرمم دانشجوه  اسنپ کارمیکنه .وقتی میریم خونه ی بابای من به زور یه کیلو میوه میگیره .به والله قسم پدر مادرم میان خونمون از گوشت و گردو و مربا و عسل و شکلات و ..بگیرید میارن.درحالی ک پدرش دوماه خونه ی ما بوده یه تره خرد نکرد برامون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم اوایل اینجوری بود الان یکم بهتر شده. یکیم اینکه مامانم هرچی بگیره بعدا پولشو بعش میدم یا اینکه خودم یچیزی میگیرم میدم مامانم بده منتشم سرش میذارم اینجوری وقتی اون یکاری برا خونوادش میکنه نمیسوزم و بحثیم پیش نمیاد. همشم میگم مادر من ال کرده بل کرده 😏😏

زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
رک بهش بگو کارت اشتباه عذاب میکشم

عزیزم برا مادرت حمد خوندم انشالله زودتر خوب شن

اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخورد      کاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم  دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم.  مرسی اه  

بهتر که خونه بابای تو نیاره بعد منت بزاره سرت خانواده اون محتاجن خانواده تو که محتاج نیستن اهمیت نده.من داداشام بخوان خونه بابام یه نوشابه ببرن بابام میگه هیچی نیارید من چشمم به دست بچه هام نیست.خانواده شوهرتم عقل داشتن نمیگرفتن

رک بهش بگو کارت اشتباه عذاب میکشم

برای مادرتون حمد خوندم انشالله ک هرچه زودتر حالشون خوب بشه  سایه شون همیشه مستدام ❤😍

تاپیک @معجزات علمی  قران....! رو حتماا بخونید 

ببین منم اینطوری بودم ولی بعد یه مدت وقتی میرفتیم خونه مادرشوهرم ، شوهرمو کمتر تحویل میگرفتم و سرسنگین میشدم باهاش در عوض با مامانش و داداشش گرم میگرفتم اینم واسه اینکه بهش توجه کنم هی قربون صدقه م میرفت و بیشتر توجه میکرد...چاره ی کار سر سنگینیه

خدایا میدونم که دوسم داری میدونم که هوامو داری 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

مادرشوهرمم بهم نیشخند میزنه .موقعی ک مادرشو میبردیم دکتر منو همسرم .همسرم یه سر از مطب یا داروخونه میزفت بیرون من ویزیتشو میدادم یا پول داروهاشو حساب میکردم خداشاهده .یه بار نو همسرم با مادرم رفتیم دکتر پول داروهاش ۱۲تومن شد خداشاهده همسرم بااینکه داروهارو گرفت ولی پولو نداد مادرم خودش داد.خدارو شکر پدرمادرم اصلا محتاج نیستن و بابام کارمنده .خودشون حقوق دلرن .ولی پاس احترام منظورمه

هرچی میریم خونه مادرشوهرم و برمیگردیم یه دعوای شدید درحد کتک کاری داریم.حالا ما شهرستان زندگی میکنیم .خونه بابام یه شهر خونه ی بابای همسرم یه جای دیگس که یه ساعت راهه.سالی دوبار میریم .مادرشوهرم حتی فکر تیکه مرغارو میکنه .بخدا خ زشته و ازهرچی ک کمتره رو برای من میزاره .صبا همسرم میره بیرون .مادرشم میره دم در یا تو انبار تلفنی حرف میزنه تا ساعت ۱ نیم ساعت قبل اینکه همسرم برگرده .بدون اینکه بگه صبونه برات بیارم یا شیر یا هرچی .وقتی همسرم میاد خونه ی بابای من مادرم انقد احترام شوهرمو میگیره واااای به خدا گاهی اوقات قلبم داره مایمیسه 

میریم اونجا مادرش هی میگه برید خونه فلان داداشم برید خونه خواهرم .صدبار به همسرمم گفتم .حتی این عید قهر کردم ۱۵ روز بعد ۱۵روز عید که تموم شد بابام زنگ زد به پدرش ک اینا چرا دعوا کردن اومدن انقد بی وجدانن .همه ی مهمونیای خودسونم رفته بودن