2777
2789
زودگذاشتی گلم، من دیروز موعدم بود امروز گذاشتم منفی بود زنگ زدم دکترم گفت امکان داره لقاح دیر انجام ...

تو همه تاپیک های بی بی چک دیدی همه نوشتن من 4 روز قبل موعد مثبت شد، من یک هفته قبل موعد مثبت شد، من دوروز قبل موعد مثبت شد. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دیروز موعدم بوده امروز کمی احساس پری دارم ولی هنو نیومده. نمیدونم چرا تنگی نفس دارم ضربان قلبم ز ...

انشالله که بارداری،...

خیلی دلم میخواد به خودم امید بدم که پری نمیاد اما همش احساسشو دارم 

عزیزم گلم جانم، آخه چرا قبل از موعد بی بی میزنید اینجوری رو اعصابتون تاثیر بذاره؟ خداخیرت بده خودت ...

ایشالا. از بس تو همه تاپیکا خوندم همه قبل پریود زدن و مثبت شده براشون

یکم سینه هام درد میکنه که خوب قبل پریود هم درد میکنه، سرم یکم درد میکنه که قبل پریودم دارم. یه حالت تهوع خفیفی دارم. یه نقطه زیر نافمم تیر میکشه چند روزه. البته نه مداوم، وقتی خم میشم یا خسته  میشم یا زیاد راه میرم. 

یکم سینه هام درد میکنه که خوب قبل پریود هم درد میکنه، سرم یکم درد میکنه که قبل پریودم دارم. یه حالت ...

منم این ماه فقط خیلی گرسنم میشه و میخورم نمیدونم چون ورزش میرم اینجوریه یا چیز دیگه؟

خیلی خیلی بهم امید دادی عزیزم. خدا خیرت بده

قربونت بشم، این نشانه هایی که میگی که خیلی به بارداری میخوره، تازه از اینایی که گفتی من فقط تیر کشیدن زبر شکمو دارم وسردرد ببین من چقد الکی خوشم😁😁