دیشب 11 شب پیاماشو دیدم با یه دختره باز ازش دیدم چند وقته باهمن هر حرفی بهم زدن بهش گفته زن ندارم حلقمم دستمه که کسی نیاد سمتم.بهش گفته...تورو خدا بگین از کجا شروع کنم اومدم خونمون تورو قران خدا بگین برا طلاق باید از کجا اقدام کرد چه کنم من هیچی بلد نیستم ریز به ریز بهم بگین کجا برم از کجا شروع کنم خداااااا
خواب بود خواست حاشا کنه کله خانوادشو کشوندم تو خونم تا 4 صبح به دست و پام افتادن تا 6 صبح خودشو زد 6 ...
ا ون طرف دختره یا زنه؟اگر زنه یه جوری به شوهرش بفهمون ک زنش داره چه غلطی میکنه.یا خودتن به دختره بفهمون که شوهرت زن داره اگر شمارشو داری.ولی خیانت کرده دیگه چه میشه کرد.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالم بده جوابه همه رو کلی میدم اره قبل عیدم دیدمش که یه دختر خراب هش پیام داده.من یه آتو بد ازش دارم از کارایی که کرده اگر افشاش کنم کارشو از دست میده.این برگ برندمه تازه خونه خریدیم یک ماهه با بدبختی خریدم 3 دونگشم زدم به نام خودم.مهریم 700تاس.گفتم میای مهریمو میدی راحتم طلاقم میدی وگرنه اگر با سند و مدرک رفتم پیشه ریست بدبختی.به دختره پیام دادم اصلا جواب نمیده زنگای منم جواب نمیده.بهش گفته بود رابطه در چه سطحی میخوای هزارتا حرفای کثبف
خیانتکار هیچ وقت اصلاح نمیشه فقط روششو عوض میکنه و محتاط تر میشه که لو نره .... مهریه رو بزار اجرا خونه پدرت بمون فقط روزیکه سر کار هست سریع با مامور دادگاه برو جهیزیت رو بردار بریز تو یه اتاق خونتون منظورم همین فردا یا پس فردا هست . چون مورد دیدم خانواده پسره جهیزیه دختر رو بردن فروختن و کهنه گذاشتن جاش یا با وسایل خودشون عوض کردن .