2777
2789
عنوان

بارداری در شیردهی

902 بازدید | 24 پست

سلام من بچم چهار ماهشه میترسم حامله بشم هنوزم از بعده زایمان پری نشدم راهی نیس پری بشم یا چیزی بخورم که به بچمم اسیب نزنه

میشه دعا کنید شوهرم کارپیدا کنه🙏🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلیا اینجوری هستن دوست خودم تا یک سال بعد زایمان پریود نشد یا مادرم تا وقتی که شیر میداد پریود نشد استرس نگیر شاید شمام همینجوری

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی ما رستگار  
دنبال روش مطمئن جلوگیری باش خواهر من..نه روش خوب پریود شدن. اما من روشی نمیشناسم.

میخام پری بشم که برم دستگاه بزارم  تو حالت عادی نمیزارن دستگاه

منم پسرم ۴ ماهشه یک بار پری شدم دیگه نشدم . بیبی زدم یک بار مثبت بود یک بار منفی میخوام برم بتا بدم ...

منم میترسم دوروزه دل درد سردرد دارم میترسم حامله باشم

میخام پری بشم که برم دستگاه بزارم  تو حالت عادی نمیزارن دستگاه

جالبه که پسر منم امروز چهل روزش میشه. قراره بعد واکسن دوماهگیش برم دستگاه بذارم. اما دکتر نگفت باید پریود باشی. ممکنه منم پریود نشم چون شیر میدم. 

خانه بهداشت گفت پریود باید باشی یا دکتر؟

تیکر یک سالگی پسر دومم...

پریود نشدن دلیل بر باردار نشدن نیست کاندوم اگه نه قرص جلوگیری دوران شیردهی همزمان جلوگیری طبیعی تا شش ماهگی بچه بعدم دستگاه بذار وهمزمان جلوگیری طبیعی ولی بهترینش همون کاندوم قرص شیردهی هم مرکز بهداشت بری بهت میدن داروخانه هم داره

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
جالبه که پسر منم امروز چهل روزش میشه. قراره بعد واکسن دوماهگیش برم دستگاه بذارم. اما دکتر نگفت باید ...

خانه بهداشت گف بهم گف پریود نباشی رحمت قبول نمیکنه ایودی رو

پریود نشدن دفیف بر باردار نشدن نیست کاندوم اگه نه قرص جلوگیری دوران شیردهی همزمان جلوگیری طبیعی تا ش ...

نمیدونم دارم دیوونه میشم دعا کنین حامله نباشم چون نمیخام دستم به گناه الوده بشه😥

چه جالب...زنگ بزنم از دکترم بپرسم...اگر پریود نشیم نمیشه دستگاه بذاریم؟ عجیبه...

میشه جواب دکترتونو به منم بگین 

نمیدونم دارم دیوونه میشم دعا کنین حامله نباشم چون نمیخام دستم به گناه الوده بشه😥

بی بی بزن ایشالله منفی بود از امشب سر ساعت قرص جلوگیری دوران شیردهی بخور دقیق باید سر ساعت بخوری وزنتم زیاد نباشه  طبیعی هم همزمان جلوگیری کن

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
بی بی بزن ایشالله منفی بود از امشب سر ساعت قرص جلوگیری دوران شیردهی بخور دقیق باید سر ساعت بخوری وزن ...

اخه بیبی که مطمئن نیس هست

میشه جواب دکترتونو به منم بگین 

عصر زنگ میزنم و میام اینجا میگم بهتون.

دکتر من گفت دستگاه آمریکایی میذارم ، دویست تومن. گفت خودمم از این دارم. شما خانه بهداشت چند قراره بدید؟

تیکر یک سالگی پسر دومم...