2777
2789

تو نت دیدم یه آزمایشگاه  نوشته بود قبلش موز شکلات و مرکبات تازه مثله لیمو شیرین  گریپ فرود پرتقال  و اسفناج و چند تای دیگه نخورین . 

دکترم و آزمایشگاه چیزی نگفتن 

خدایا فقط به امید تو. 

نه نمیخواد

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که دادم هیچ محدودیتی نداشت. همه چیز خوردم

هیچ میدانی چرا چون موج، در گریز از خویشتن پیوسته می کاهم؟ زانکه بر این پرده تاریک، این خاموشی نزدیک، آنچه میبینم نمیخواهم، وانچه میخواهم نمیبینم
آزمایش ۲۴ ساعته واسه چیه عزیزم؟هفته چند انجام میشه؟

موقع خاصی نداره معمولا برای چک کردن کامل ادراره. من خودم پروتئین ادرارم مثبت دو شد دکتر گفت ادرار ۲۴ ساعت بده که ببینم زیاد نباشه تو ادرارت منم دادم نرمال بود

هیچ میدانی چرا چون موج، در گریز از خویشتن پیوسته می کاهم؟ زانکه بر این پرده تاریک، این خاموشی نزدیک، آنچه میبینم نمیخواهم، وانچه میخواهم نمیبینم
آزمایش ۲۴ ساعته واسه چیه عزیزم؟هفته چند انجام میشه؟

دفع پروتین و کراتین و اوره از ادرار. مسمومیت حاملگی رو نشون میده. 

در افرادیکه افزایش وزن زیاد و فشارخون بالا و ورم داشته باشن مشکوک  هستن و دکتر این آزمایشو مینویسه. 

من ورم دست و پا و افزایش وزن غیر عادی ندارم. چون فشارم لب مرزه دکتر واسم نوشت

خدایا فقط به امید تو. 
شما چند هفته بودین انجام دادین؟چون من آزمایش معمولی دادم فقط

یادم نیست دقیق کی بود ولی دور و بر ماه ششم بود. اول معمولی باید بدی اگه موردی تو ادرار باشه ۲۴ ساعته باید بدی