2777
2789

چشم

خانومای خوشگل یه لحظه بیایید😗                                میشه از ته ته دلتون واسه دوقلو باردار شدنم یه صلوات مهمونم کنید😶آخه من عاشق دوقلوام😍😍در عوض منم از خدا میخوام براتون بهترین اتفاقا بیوفته😙😙    جاتون اینجاس👉❤👈یه دنیا ممنونتونم💋💋                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چطوره بچه ها ؟؟؟  

خیلی نازه، عاشق این مدلم هزینش چقدر شده؟

مودبانه ریپلای کنی خیلیی ممنونت میشم، ریپلایت تند باشه، تندتر جواب میدم. پس ریپلای کن ها مودب باشید.                                                                        Manvatoo سابق هستم، نی نی سایت خیلییییییی😥😥😥😥😥😥                                                 جرات ندارم حرفمو بگم الان میترکم.                          همون خیلیو داشته باش فعلا.                                   عصبانیم نشو فدات عجقم
میشه اول توبزاری بعد مانزاریم سوپرایزشی😐😐

😂😂😂

کسی که سنگدله شاید یه روزی مهربون بوده شکستن اعتمادشو وقتی که خیلی جوون بوده هراندازه که میجنگهبازم حس میکنه کم نیست  شاید پلای برگشتو خودش عمدا خراب کرده هزاربار باسفید باخته سیاهو انتخاب کرده .....
این چطوره بچه ها ؟؟؟ 

عالییی😍😍😍😍

کسی که سنگدله شاید یه روزی مهربون بوده شکستن اعتمادشو وقتی که خیلی جوون بوده هراندازه که میجنگهبازم حس میکنه کم نیست  شاید پلای برگشتو خودش عمدا خراب کرده هزاربار باسفید باخته سیاهو انتخاب کرده .....

عکس پروفایلمو ببین خودمو دیدی 🤔😐😉

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
خیلی نازه، عاشق این مدلم هزینش چقدر شده؟

آره.  کاشت ۱۲۰ ترمیم۱۰۰

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹