Maman_sogand مدیر عضویت: 1394/03/17 تعداد پست: 8960 عنوان دلم داره میترکه ...از شب متنفرم | مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 119 پست دلیلیش پسرمه و شب نخابیدناش و کولیک و رفلاکسمریضیای جور واجور دیگه جای بعضی از ادما در زندگی پر نمی شود زخم میشود و تا ابد می ماند مثل جای خالی مادر💔 1398/05/14 | 04:24 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Maman_sogand مدیر استارتر عضویت: 1394/03/17 تعداد پست: 8960 ای خدا از تتهایی اومدم اینجا درد دل کنم اینجام یکی اومد موضوع بحث عوض کرد جای بعضی از ادما در زندگی پر نمی شود زخم میشود و تا ابد می ماند مثل جای خالی مادر💔
شآینینگ عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 357 پسرم ولی میگن دختری😣😣😣😣 میگن؟ اشتبا میزنی ترنس خودش حس میکنه دختره نه ک بقیه بگن احتمالا ظاهرت دخترونس فقط من دیگه نیستم کاربریو لغو میکنم خدا یارتون باشه🌻
برگ_بیدی عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 1430 چقد بی احساسی ، تصور کن انقد داغون باشه نیاز داشته باشه کسی درکش کنه اونوقت ب خاطر همچین حرفایی افسر ... نترس. هیچ تصمیم بدی نمیگیره. اینجا بین خانوما خیلی هم خوش میگذره.
Maman_sogand مدیر استارتر عضویت: 1394/03/17 تعداد پست: 8960 معذرت میخوام منم خواستم درد دل کنم بهتره بری تاپیک جدا بزنی نه وسط درد دل یکی دیگه بپری خودم خیلی حالم بده جای بعضی از ادما در زندگی پر نمی شود زخم میشود و تا ابد می ماند مثل جای خالی مادر💔
alireza79 عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 1306 میگن؟ اشتبا میزنی ترنس خودش حس میکنه دختره نه ک بقیه بگن احتمالا ظاهرت دخترونس فقط منظورم اینه که دکترا میگن خودم که دوست دارم دختر باشم همه چیزم دخترونس خدایا ممنون که داری مشکلاتمو حل میکنی😊😊😊
برگ_بیدی عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 1430 شرمنده من اومدم درد دل با پستت تا پیکو منحرف نکن پسرتو طب سنتی بردی؟
alireza79 عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 1306 بهتره بری تاپیک جدا بزنی نه وسط درد دل یکی دیگه بپری خودم خیلی حالم بده واقعا ببخشید. معذرت میخوام. شرمنده خدایا ممنون که داری مشکلاتمو حل میکنی😊😊😊
حنا_خانوم عضویت: 1395/08/06 تعداد پست: 3190 وای منم رفلاکس داشتم خیلی بد میشد شبا موقع خواب😭😭 شمام مجبور بودی همش بالا سرش باشی تا تو خاب بالا میاره و تو گلوش نپره ؟ اخه من همش اینطوریم ... خوب شده الان ؟ ☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
شآینینگ عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 357 دلیل رفلاکس شما چیه؟ من دیگه نیستم کاربریو لغو میکنم خدا یارتون باشه🌻
Maman_sogand مدیر استارتر عضویت: 1394/03/17 تعداد پست: 8960 راهی نداره ببماری پسرت؟ دکتر چی میگه؟ تو طول روز که میخوابه نمیتونی بخوابی؟ دارو میخوره بعد واکسنش بدتر شده دیشب که اصلا نخابید یه سره سر پام امشبم تا الان بیداره خونه ی مادرشوهرمم روزا مادرشوهرمم نمیزاره بخابم جای بعضی از ادما در زندگی پر نمی شود زخم میشود و تا ابد می ماند مثل جای خالی مادر💔
شآینینگ عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 357 شمام مجبور بودی همش بالا سرش باشی تا تو خاب بالا میاره و تو گلوش نپره ؟ اخه من همش اینطوریم ... خوب ... نههه خودم رفلاکس داشتم، نی نیم کجا بود😅 من دیگه نیستم کاربریو لغو میکنم خدا یارتون باشه🌻
برگ_بیدی عضویت: 1398/04/24 تعداد پست: 1430 بهتره بری تاپیک جدا بزنی نه وسط درد دل یکی دیگه بپری خودم خیلی حالم بده ببین ازعطاری مطمئن. روغن بابونه بگیر. شبها چند قطره روی شکم بریز و با کف دست آروم 60 بار در جهت عقربه ساعت بصورت دایره ایی ماساژ بده. برای من که نفخ و رفلاکس رو از بین برد.
Maman_sogand مدیر استارتر عضویت: 1394/03/17 تعداد پست: 8960 پسرتو طب سنتی بردی؟ نه عزیزم دیگه هیچ امیدی ندارم جای بعضی از ادما در زندگی پر نمی شود زخم میشود و تا ابد می ماند مثل جای خالی مادر💔
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 منم ترنسم حالم بده روحی داغونم😣😣😣 تاپیکای قبلم گفتیبهتره دیگه بازگو نکنی وپیش پزشکت بری جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
Maman_sogand مدیر استارتر عضویت: 1394/03/17 تعداد پست: 8960 ببین ازعطاری مطمئن. روغن بابونه بگیر. شبها چند قطره روی شکم بریز و با کف دست آروم 60 بار در جهت عقرب ... ممنون عزیزم امتحان میکنم انشالله که جواب بده جای بعضی از ادما در زندگی پر نمی شود زخم میشود و تا ابد می ماند مثل جای خالی مادر💔