من در هفته سه زوز باشگاه. میرم و پیاده روی بالای۵۰دیقه دارم میخام تا ماه ابان لاغر کنم.قرصی دمنوشی.راه حلی دارین بهم بگین.اگه بشه بگین چقد نون بخورم یا کلا حذف کنم ..مرسی
بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒 گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪 یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
چند کیلو هستین قدتون چنده؟من خودم رژیم گرفتم لاغر کردم الانم دیگ همسرم اجازه نداده ک ادامه بدم
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سعی کن قرص مصرف نکنی،،من سه ماهه که رژیم وورزشم فعلا۱۴کم کردم۱۰کبلودیگه دارم،،،ورزشت خوبه،،،من شیوه رژیمم به این صورته که یک روزدرهفته کلابدون کربوهیدرات ونشاسته هست،،،نون وبرنج خیلی کم،،،برنج سه روزوعارروزیکباردرحدپنج شش قاشق،،نون هم روزی شایددوکف دست،،کلامن رژیم سخت گرفتم،،ولی بسیارعالی شده هیکلم ۱۰کیبوهم کم کنم عالی ترمیشم،،من ورزشم روزی دوساعت روزایی که نمیتونم۱ساعت بعضی روزاهم ممکنه نداشته باشم
چند کیلو هستین قدتون چنده؟من خودم رژیم گرفتم لاغر کردم الانم دیگ همسرم اجازه نداده ک ادامه بدم
قدم۱۶۷و وزنم۸۵.ببخشین من حتی چند روز میتونم فقط اب بخورم ...چون بعد ماه صفر مراسممه میخام شکمم اب شه...
بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒 گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪 یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
هیچ یک از وعده های غذاییت رو ب هیچ عنوان حذف نکن..من رژیمم هر روز غلات داشتم چون اگ نخوری ریزش مو پیدا میکنی..من هر روز صبح دو کف دست نان سنگک ی یک قوطی پنیر کم چرب میان وعده هم معمولا میوه بود یا نصف لیوان شیر کم چرب ظهر پنج قاشق برنج نصف سینه مرغ یا یک پیاله کوچک خورشت کم چرب باز میان وعده داشتم عصر شباهم سالاد یا سوپ بعلاوه یک کف دست نان سنگک یا چهار کف دست لواش بعلاوه میان وعده شب دوهفته ای دو کیلو الی سه کیلو کم کردم
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
بنظرم پیش دکتر تغذیه برو اینجا نظر گرفتن کافی نیست چون ی وقتایی ک وزن استوپ میکنه ک معمولا تو هر رژیم اتفاق میافته دکتر تغذیه بلده چکاد کنه کالریتو کمو زیاد میکنه تا دوباره کاهش وزن شروع بشه
قدم۱۶۷و وزنم۸۵.ببخشین من حتی چند روز میتونم فقط اب بخورم ...چون بعد ماه صفر مراسممه میخام شکمم اب شه ...
شما وزن ایده آلت ۶۶ الی ۶۷ هستش تقریبا ۱۸ کیلو اضافه وزن داری بنظرم برو دکتر تغذیه سریعتر و علمی تر میتونی کم کنی اگ پشتکار داشته باشی تا عروسیت میتونی ۱۶ کیلو کم کنی