2777
2789
عنوان

آشتی با مادر شوهرم آری یاخیر؟😶

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 66 پست
عین عقده ایا نیومد عروسی خواهرم... آخرشم فامیلمون گفتن خانواده شوهرت نیومدن گفتم اومدن شما ندیدین.. ...

آخی... دیگه همین قدر ک منتشو کشیدی کافیه

دیگه محلش نکن، عذاب وجدانم نداری هیچوقت ک مقصر تو بودی، ب شوهرتم بگو من رفتم سمتش ولی اون محلم نذاشت منم دیگه کاری باهاش ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه خیلی حرص میخورم انقد همسرم بهم گفته مامانم باهاپ حرف نمیزنه من گفتم مگع من مقصرشم؟گفتم من برم ما ...

بخدا خوبه مامانش ندونه قدر بدون چه شوهر خوبی بخدا...شوهر من هرچی میخریم میره میزاره کف دست مامانش بعد اون خانمم هرساعت میاد از همسر من پول قرض میکنه خدامیدونه بش پس میده یا نه!نزار بفهمه بنفعته خواهرم

خودشو عین دخترای ۲۰ ساله لوس میکنه  مظلوم بازی درمیاره در حد لالیگااا

مادرشوهر منم همینجوره!شوهرم جرات نمیکنه وقتی از بیرون میاد اول ب من سلام کنه باااید اول با مامانش حال و احوال کنه وگرنه تنبیه میشه با رفتارا و کم محلی های مامانش

مادرشوهر منم همینجوره!شوهرم جرات نمیکنه وقتی از بیرون میاد اول ب من سلام کنه باااید اول با مامانش حا ...

اینم ب پسر خودش رحم نمیکنه گناه اون چی بوده ک دو هفتس باهاش حرف نمیزنه🙄🙄

😑😑😑😑خدایا چرا این موجودات اینجوری میکنن با عروساشون

حالا ایشون اینجوری هستن 

ما بخدا عزت و احترام میذاریم به عروس ... اخرش اشکمونو در میارن.

بخدا گاهی تعجب میکنم از مادر شوهر و خواعر شوهر ها

بعد خودمونو نگاه میکنم دلم میگیره....

طلب خیر برای هر دو خانواده