2777
2789

آویشن دم کن هم بخوره روزی دو سه تا فنجون هم سرشو بشور باهاش اما بهترین راهش درمان باشامپوی مخصوص هست. اسپری ضد حشرات قوی بگیر کل خونه رو سمپاشی کن از خونه برید بیرون. نذار کل خونه رو بگیره لعنتی حالم ازش بهم میخوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شامپوشو گرفتم زدم ولی بعد حموم دوتا زنده شو باز پیدا کردم لای موهاش

یبار دیگه بگیر بزن موهاشو بشور با حوله اب موهاشو بگیر بعدمحلول ضد شمش بزن اخر سر با شونش شونه کن

اللهم عجل ولیک الفرج ان شـــاءالله

خواهرزادم سه بار گرفته طفلی. اول که شامپو میزنی و شونه ریز بگیر خیلی شونه کن. بعدش هر شب سس مایونز میزنی. اگه بتونه تا صبح بمونه که خوبه. اگه نه بزار سه جهار ساعت بمونه. بعدش بازم ببرش حموم هی شونه کن. هفته بعدشم شامپو رو تکرار کن. خواهرزادم که هر سری با این روش جواب گرفت. شامپو دوبار به فاصله یک هفته و هر شب سس. خودتم هروقت موهاش خشک بود ببرش توی افتاب یا چراغ قوه بزن توی موهاش با دقت چیزایی که میبینی رو بکش بیار بیرون از موهاش. 

سرکه و ...خوبه.ولی حتما قبلش محلول شپش بگیر.نلا بگیر که گیاهه و عوارض نداره واسه لچه.موهاشو نمی خواد بزنی.در ضمن حتما به مهد بگو چون اگه بچه های دیگه درمان نشن بازم بچه ت میگیره.شستشو و ضدعفونی کامل وسایل بچه یادت نره

اره باید به مربیش بگم دلم نمیاد بزنم موهاشو خودشم نمیزاره

بعضی از خانواده ها بچه های بیچارشونو جوری کثیف نگه میدارن ک این اتفاق براشون میفته بقیه هم درگیرش میشن

۹۹٪ مشکلاتی ک برای آنها نگرانیم هیچوقت رخ نمیدهد..."دِل کارنگی" نویسنده و سخنران امریکایی
آویشن دم کن هم بخوره روزی دو سه تا فنجون هم سرشو بشور باهاش اما بهترین راهش درمان باشامپوی مخصوص هست ...

کدوم اسپری ها میشه اسمشو بگین؟کل ملافه ها وروبالشی و روسری هارو جوشوندم امروز و شستم ممکنه جاهای دیگه خونه باشه؟

سرکه ی چی ؟

ببین ی چی میگم در عرض دوروز تموم میشه 

اول شامپو زد شپش نلا لابراتوار بگیر ی روغن داره ی شامپو روغن و بزن سرش بزار بمونه 

بعدبا شونه ضد شپش شونه کن بعد شامپو بزن و بشور 

بعد خشک شدن دوباره از ته چند بار شونه بزن تا رشکاش بریزه دو روز این کارو بکن تموم میشه راحت 

تمام ملافه هاو لباساشو بشور 

اسباب بازی های قابل شستشو نخصوصا پشمیشو بشور 

بقیه رم بریز داحل کیسه زباله درشو محکم ببند بزار  چند روز بمونه همین 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔