2777
2789

شب خوش

هفته ۳۲ بارداری هستم.پزشکم میگه که تا هفته ۳۴ فقط منو پذیرش میکنه.بعدش برای کنترل بارداری باید برم همون بیمارستانی که قراره زایمان کنم

میگه قانون جدیده🙄

میخوام بدونم بقیه خانمای باردار از کی رفتن بیمارستان و تا کی تحت نظر پزشک خودشون بودن؟؟

در دوره ای که ازآن 

دوساعت قبل زايمان

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️

آیا پزشکم واقعا راست گفته که قانون جدیده؟؟

البته ایشون متخصص هستن و فقط بیمارستان خصوصی کار میکنن ولی من چون هزینش بران زیاده نمیتونم برم خصوصی میخوام بیمارستان دولتی زایمان کنم

در دوره ای که ازآن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دل درد شدم رفتم بيمارستانو زنگ زدن به دكترم و اومد و زايمان كردم

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

دروغ گفته عزیزم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

من تحت نظر پزشک هستم فقط سونو ازمایش یا قرص مینویسه 

تو بهداشتم تشکیل پرونده دادم

هفته ۳۶ یعنی ۲ روز پیش رفتم بیمارستان تشکیل پرونده دادم

دکتر یه ازمایش که فک کنم برای انعقاد خونه برام نوشت

یدونه هم سونو هفته ۳۸ اخه هفته۳۴ وضعیت جنین بریچ بود 

اگه نچرخیده باشه ۲ هفته دیگه سز میشم

منم پسراولمو خصوصی رفتم صبحش نامه دکترو بردم بستری شدم 

ولی دومیو دولتی میخا برم چون سزارین دوممه و بازم میخا دیر برم البته دوستم اونجا کار میکنه و چون من استراحت مطلقم گف نمیخاد بیای خودم درستش میکنم روز زایمانت بیا فقط

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍

برای بیمارستان دولتی اگه بری پرونده تشویل بدی موقع زایمان اولویت داری نسبت به بقبه و اونموقع کلی وقت برای تشکیل پرونده نمیزارن مثلا میلاد بدون پرونده شنیدم قبول نمیکنن یکم اذیت میکنن .من خانمی رو دیدم ماه اخر بود اومده بود تشکیل پرونده .