2777
2789
امضای خودت که خوبه 

مرسی عزیزم طولانیه اخه

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

بهترین امضایی که خوندم 

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن

من همونم که دیوونه میشه برات💚💚پاسخگوی سوالات شما در زمینه موسیقی برای یادگیری بزرگسالان و کودکان 💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امضای یکی از کاربرا این بود.دوسش دارم این متن

وقتی یه بچه داری فقط مادری.اما وقتی دو تاداری هم مادری هم داور

بدترین نوع دعوا با کسیه که سرعت تایپش از تو بیشتره                     میشوره میذارتت کنار.....اما تو تازه نوشتی احترام خودتو نگه دار
امضای یکی از کاربرا این بود.دوسش دارم این متن وقتی یه بچه داری فقط مادری.اما وقتی دو تاداری هم م ...

امضای توعالیه😂

امضای منم خوجله اسی  

به کوچکی گناه نگاه نکن بنگرچه کسی را نافرمانی میکنی...
امضای یکی از کاربرا این بود.دوسش دارم این متن وقتی یه بچه داری فقط مادری.اما وقتی دو تاداری هم م ...

امضای خودتم خیلی باحاله

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

نیمه شب اواره بی حس و حالم

در پی سودای جام بی زبان

از جدایی یک دو سالی می گذشت

یک دو سالی رفت و بر نگشت

دوستی با هر که کردم خصم مادر زاد شد 

اشیان هر جا نهادم لانه صیاد شد

ان رفیقی که با خون جیگر پروردمش

عاقبت خنجر کشید و بر سرم جلاد شد

از بخت بدم اینه فروش شهر کوران شدم

اما سکوتی کردم سنگین تر از فریاد

تا که بودیم نبودیم کسی کشت ما را غم بی هم نفسی 

تا که خفتیم همه بیدار شدند

تا که مردیم همگی یار شدند

قدر ان شیشه بدانید که هست...........نه در ان موقع که افتاد شکست

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

امروز برای تعجیل ظهورت چه کردم؟

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

من فقط امضاهای عاشقانه یادم می مونه😀

عاقبت هجوم ناگهانِ عشق،فتح می کند پایتختِ درد را ....

بروید لای زندگی غلت بزنید خوشی
را ببوسید همان را که باید
بیرون خبری نیست !

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
سفره خانه ام ، خالی است ز نان . چرا که نان را ، به نرخ عشق نمک را ، به نرخ شور آب را ...

❤❤❤

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
بهترین جفت در جهان خنده و گریه است و هیچوقت همزمان یکدیگر را ملاقات نمیکنند اگر آن دو یکدیگر را ملاق ...

چ ناز💖