واقعا برام سواله یکی منو توجیه کنه سر یه حیوونی رو ببریم تا خودمون سالم بمونیم و بلا رفع بشه😐😐😐
برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁
انسان ذاتا گیاه خوار بود عرف بشه چرا گیاه نخوریم باز
برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁
من عاشق گوشتم😐 بنظرم گوسفند و مرغ و اینجور حیواناتم آفریده شدن تا انسان ازشون تغذیه کنه با قربانی ...
Yeah
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بیشتر بحث اطعام گوشت اون قربانی مد نظره نه ریختن خون یعنی شما اگر بی دلیل موجود زنده ای رو بکشی مرتکب معصیت شدی دوم بحث بخشش و صرف مال و هزینه در راه صدقه و سیر کردن دیگرانه در واقع قربانی یه جور انفاق و صدقه هستش و به این خاطر بلا و عذاب رو دور میکنه
انسان ذاتا گیاه خوار بود عرف بشه چرا گیاه نخوریم باز
انسان ذاتا گیاه خوار بود کی کجا
انسان از همون اول همه چیز خوار بوده
و درضمن بدن انسان نیاز به یه پروتئین خاص داره که فقط در گوشت قرمز یافت میشه
عزیزم شما ۴۰ روز گوشت نخور تا اثر کمبود پروتئین در بدنت حس بشه
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
چه عیبی داره مگه ما چند وقت پیش هی داشتیم بدبیاری میاوردیم یه خروس سیاه قربونی کردیم گوشتشم با جاش دادیم به همونی که قربونی کرد بعد از اون واقعا اون سنگینی از روی زندگیمون برداشته شد
تمام آیه ی قرآن همین است فقط حیدر(ع) امیرالمؤمنین است ❤❤❤❤❤ اُنظُر إلَینا یا اَباعَبدالله(ع) ❤❤❤❤❤ در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم" (سوره زمر آیه۵۶)
شان و منزلت حیوانات بیشتر از اینه که در راه انسان قربانی شن ،
انسان اشرف مخلوقاته و موجودات دیگه برای خدمت رسانی به انسان خلق شدند.
الان شما خودت نذر کن اگه بچه دار شدی گوسفند قربونی میکنی ببین چقد فرق میکنه من خودم نذر کردم جوابم گ ...
امتحان میکنم