2777
2789

هر وقت دعوت کنه 😶

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ای یک بار اونم جمعه ها.البته ما عقدیم هنوز و شوهرم پنجشنبه جمعه شهرمون هست.بقیه ی روزا شهر دیگه کار میکنه.جمعه ها که میاد میخواد بره خونشون منم میبره

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋

ما توی یه ساختمونیم اگه دو روز بگذره و نرم پیشش روز بعد جواب سلاممو به زور میده و گله میکنه که ازتون خبری نیست 😶 حالا دختراش هفته ای یه بار یا ده روز یه بار باشوهراشون میان شب نشینی شیک و پیک میرن

ما توی یه ساختمونیم اگه دو روز بگذره و نرم پیشش روز بعد جواب سلاممو به زور میده و گله میکنه که ازتون ...

بعد دو روز زنگ بزن..بعد اون همسرت زنگ بزنه..بعدش پیام بدین بعد برید سر بزنید

انتظار دارند دیگه..اینطور سر کنید تا ببینیم چی میشه