2777
2789
عنوان

من امده ام وای وای+عکسسسس📷📷

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 48 پست
حالا کاربردشون چیه😒

میزنن رو کیف واسه خوشملی😕

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
ن بابا میخرم😂 لامصب پولم ندارم هی باید برم از ننم بگیرم😒😒😒😒

همسنای تو دوتا بچه دارن خجالت بکش از خودت😒😒😂😂😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پیکسل

همون فرق نمیکنه

دستگاهشوداری؟ 

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙
تیزهوشانی بودی؟ چی خوندی؟ چن سالته؟ کارتون چیه چقد پر روام نه ؟

تیزهوشانی نشدم هنوز(چند روز دیگه جواباش میاد اونم واسه انرژی مثبت گذاشتم)

تجربی قراره بخونم

۱۵ سالمه

کارم ندارم 😂

نه عزیزم😁

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
همون فرق نمیکنه دستگاهشوداری؟ 

نه

همسنای تو دوتا بچه دارن خجالت بکش از خودت😒😒😂😂😂

😂😂😂😂😂😂

قشنگ بود

الان تو نی نی سایت همسنای من ۳ تا بچه رو ک دارن

یکی هم توراهه😂😂😂

😂😂😂😂😂😂 قشنگ بود الان تو نی نی سایت همسنای من ۳ تا بچه رو ک دارن یکی هم توراهه😂😂😂

ترشی_لیته_کی_بودی_تو# 😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
خب کیف خوشکل بخر😑

اینا مدن عزیزم

رو کوله و کیف میزنن

ترشی_لیته_کی_بودی_تو# 😂

ای_ام_هشتادی_ترشیده😅# 😅😅

بوی_ترشیدگیم_همه_جارو#  

برداشت#  

میری دهم؟منم منتظر جوابشم 

اره

خیلییی 😁😁  منم یه جغد خنگ خسته دارم 😍😍

عکس پلیز😭😭

ای_ام_هشتادی_ترشیده😅# 😅😅 بوی_ترشیدگیم_همه_جارو#   برداشت#  

😅😅😅😅😆